"Öppna inte förrän ni bråkar första gången": ett par väntar 9 år för att öppna en bröllopspresent

av sofia

26 Mars 2022

"Öppna inte förrän ni bråkar första gången": ett par väntar 9 år för att öppna en bröllopspresent
Advertisement

Relationer är ingen enkel sak, allra minst äktenskap, men om det finns en stark ömsesidig känsla som grund för bandet mellan två människor är det möjligt att övervinna alla svårigheter. Kathy och Brandon Gunn är ett avundsvärt exempel på hur ett äktenskap med barn, även utan konflikter, kan förbli stabilt över tid. När Kathy och Brandon gifte sig fick de många presenter från sin önskelista, men det var en gåva i synnerhet som fångade deras uppmärksamhet och höll dem nyfikna i flera år. Faster Alisons gåva hade faktiskt ett kort med texten: "Öppna inte innan ni har haft ert första bråk". Kathy och Brandon öppnade presenten efter 9 år och hittade en trevlig överraskning inuti, full av mening.

via ABC News

Advertisement

Även om paret väntat så länge med att öppna gåvan har perioden som gått verkligen inte varit utan bråk eller diskussioner. Ingen av dem ville dock öppna den lådan, förmodligen för att undvika att behöva erkänna sitt misslyckande:

"Min man och jag är båda väldigt tävlingsinriktade människor. Vi älskar utmaningar. Presentationen i sig var väldigt unik, det var inte den typiska bröllopsgåvan. Vi lade den åt sidan för att den var speciell för oss."

Efter två år frågade moster Alison (Gunns gammelfaster) Kathty om de hade öppnat gåvan, och blev mållös när hon sa att hon inte hade öppnat den. Paret kontrollerade dock att det inte innehöll något ömtåligt och väntade länge innan de kikade på innehållet.

Advertisement

"Ärligt talat tror jag att vi båda undvek det, eftersom vi kände att det symboliserade vårt misslyckande. För oss innebar det att vi inte hade vad som krävs för att få ett äktenskap att fungera och vi är båda envisa och beslutsamma", förklarade Kathy. "Men sedan kom dagen då vi tänkte, ska vi öppna den? Tänk om det här inte är vårt värsta bråk? Tänk om något värre kommer senare?" fortsatte Kathy att förklara för att motivera det som hade hindrat både henne och Brandon från att öppna lådan.

Men vad innehöll då lådan till slut? Två kontantgåvor på totalt 200 dollar. Var och en var inslagen i en lapp, en för Kathy och en för Brandon. På Kathy's stod det: "Gå och köp lite pizza, räkor eller något ni båda gillar. Med kärlek, faster Alison." På Brandon's stod det: "Brandon, gå och köp några blommor och en flaska vin. Med kärlek, faster Alison."

Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Förutom kontanter och kort fanns även en flaska vin och en tvål, kort sagt allt man behöver för att koppla av som par och lämna en dålig fight bakom sig. Paret ringde omedelbart faster Alison, som inte hade förväntat sig att den här gåvan kunde bli så speciell för dem. Hon sa att hon var glad över att de äntligen hade öppnat den, men hon sa också att de var galna.

Det är ingen tvekan om att paret har en underbar historia att berätta idag!

Advertisement