Den här kvinnan fick tre barn inom loppet av ett år: "Jag skulle inte kunna vara mer lycklig!"

av sofia

18 April 2022

Den här kvinnan fick tre barn inom loppet av ett år: "Jag skulle inte kunna vara mer lycklig!"
Advertisement

I den värld vi lever i är det inte alltid lätt att bli förälder. Ibland är svårigheterna många och även om du vill ha en liten bebis är det inte alla som har de förutsättningar som krävs. Det finns dock de som inte låter sig avskräckas och om de bestämmer sig för att utöka sin familj gör de det utan att tveka alltför mycket.

Tror du oss inte? Då tycker vi att du ska läsa historien vi nu ska berätta för dig. Den här kvinnan har mod så det räcker och blir över när det kommer till att skaffa barn... låt oss ta reda på varför.

via Today

Stephanie Hansen/TikTok

Stephanie Hansen/TikTok

Det här är Stephanie Hansen, en 32-årig nybliven mamma. Stephanie bor i Washington och har blivit mycket känd på webben på grund av hennes sällsynta upplevelse som förälder i en video som publicerades på Tik Tok.

Stephanie hade alltid velat ha en stor familj, men hon förväntade sig aldrig att hon skulle få det inom loppet av bara 12 månader. Du har förstått rätt. Kvinnan blev gravid och födde 3 underbara små flickor på samma år. Den första, Dafne, föddes den 28:e januari 2020. De andra, två praktfulla tvillingar, cirka 11 månader senare.

Om du tror att det inte är möjligt för en kvinna att bli gravid bara några veckor efter förlossningen har du fel. Som Dr. Christine Greves från Orlando Health Winnie Palmer Hospital i Florida bekräftar, är det fullt möjligt att bli gravid igen efter en kort tid, självklart beror det på den enskilda individen och tydligen, var Stephanie just en av dem som kunde bli det.

Advertisement
Stephanie Hansen/TikTok

Stephanie Hansen/TikTok

"Daphne föddes i januari, - berättar den nyblivna mamman - de andra två föddes den 8:e december samma år. Jag var väldigt lycklig. Känslorna jag kände var många och jag befann mig plötsligt ensam med en liten besättning att ta hand om. Jag tänker inte dölja - fortsatte han - att jag vid en viss tidpunkt även fick skuldkänslor för att mina barn föddes så tätt inpå varandra.

Jag trodde att min förstfödda dotter kunde bli lidande lite av bristen på uppmärksamhet, men sedan sa jag till mig själv att jag skulle se till att hon fick allt det hon behövde, trots hennes småsystrar. Och det blev precis så. Jag befann mig mitt i all kaos ... det vackraste kaos som någonsin kunde ha hänt mig!".

Stephanie Hansen/TikTok

Stephanie Hansen/TikTok

Vardagen är inte lätt, men Stephanie tappar inte motivationen trots alla svårigheter och ser positivt på sin och sina barns framtid. "Daphne, Rubie och Penelope är som de tre musketörerna. - förklarar deras mamma - De gör allt tillsammans: de äter, leker, delar samma rum. De är praktiskt taget oskiljaktiga och jag är den lyckligaste människan i världen, för jag kunde inte ha fått uppleva något mer underbart i livet".

Vi vill passa på att önska dessa tre underbara tjejer lycka till i livet och berömma Stephanie för hennes styrka och uthållighet!

Advertisement