Hon klär sig i brudklänning på sonens bröllop, men han kastar tårta i ansiktet på henne

av sofia

07 Mars 2022

Hon klär sig i brudklänning på sonens bröllop, men han kastar tårta i ansiktet på henne
Advertisement

Varje kvinnas stora dröm? Kanske är det för många bröllopsdagen. Kanske är det inte så för alla, men det händer ofta att man redan från tidig ålder fantiserar om den där ödesdigra dagen. Synd bara att saker inte alltid går riktigt som man hade tänkt sig. Ibland är det faktiskt just under dessa ceremonier, särskilt bröllop, som den värsta sidan av människor kommer fram, den mest hemska delen av deras personlighet.

Tror du att det kan bli så bara för att ditt bröllop var fantastiskt? Huvudpersonen i berättelsen vi ska berätta för dig idag är av en helt annan åsikt, det kan vi försäkra dig!

via Reddit

Advertisement
Pixnio/Not The Actual Photo

Pixnio/Not The Actual Photo

Vi vet mycket väl att på bröllopsdagen är det bruden som är huvudpersonen. Underbart vacker i sin långa vita klänning, brudbuketten i handen och hjärtat som slår fort i bröstet... men tänk om din svärmor dök upp klädd som du? Tänk om hon bar sin gamla bröllopsklänning för att provocera dig? Jag tror inte att du skulle bli så glad.

Detta är precis vad som hände i den här historien. Brudens inlägg, publicerat på Reddit, lyder: "Min svärmor gifte sig ett och ett halvt år före oss och bar en vacker moderiktig klänning. Ja, så vad gjorde hon sedan? Hon dammade av den och tog på sig den på min bröllopsdag. När jag såg henne trodde jag att jag skulle svimma.

Jag har aldrig haft en bra relation med min kropp och jag är väldigt osäker och att se min svärmor klädd som jag försatte mig i en väldigt obekväm situation. - fortsatte den nya bruden - Jag ville inte behöva tävla med henne på min bröllopsdag, det var inte rättvist. Jag var huvudpersonen och ingen borde ha överskuggat mig. Det var som att bli slagen i ansiktet."

Advertisement
Piqsels/Not The Actual Photo

Piqsels/Not The Actual Photo

Låt oss erkänna att ingen av oss skulle vilja vara i en liknande situation. Bröllopsdagen borde vara en av de vackraste i en människas liv, men för henne höll den på att förvandlas till den hemskaste. Åtminstone tills brudgummen fick en briljant idé för att hämnas på sin mamma.
 
"Det var nästan dags att skära bröllopstårtan, när jag såg min man ta en stor bit av den. - berättar bruden - Med beslutsamma steg gick han fram till bordet där hans mamma satt och ... kastade tårtan i ansiktet på henne. Alla förblev mållösa, inklusive hon. - fortsatte kvinnan - Men jag måste erkänna att min svärmor, efter en första stund av ilska, reagerade bättre än vi trodde." Försök att föreställa dig att vara i den situationen. Han kunde inte ha valt ett mer exemplariskt, minnesvärt och roligt straff. "Det var underbart! Till och med min svärfar, som alltid har stått på hennes sida, skrattade åt sin fru." – avslutade hon.
 
Det var förvisso en av de bästa ögonblicken under hela ceremonin och paret hade väldigt roligt, men alla användare var inte överens och människor hade delade meningar. Många tog makarnas parti medan andra visade solidaritet med svärmorn.
 
Vad är din åsikt om detta? Gjorde sonen rätt i att låta henne betala eller hade det varit bättre att ta diskussionen vid ett senare tillfälle och fortsätta med bröllopet genom att bara strunta i hennes provokation?
 
 
 
 

Advertisement