Banken vill ta hans hus, han bestämmer sig för att riva det och ge nycklarna till bankdirektören - TittaPaVideon.se
x
Banken vill ta hans hus, han bestämmer…
Barnen hatar kontakten av gräs och sand: den roliga videon visar deras reaktion (+VIDEO) Ett vänligt barn tar av sig sina sneakers och ger dem till en mindre lyckligt lottad kamrat

Banken vill ta hans hus, han bestämmer sig för att riva det och ge nycklarna till bankdirektören

17 Januari 2022 • Av Titti Carlberg
34.354
Advertisement

De som har bolån att betala av vet mycket väl att det inte är lätt, risken att förlora sin bostad är mycket stor om man inte följer avbetalningsplanen precis. Dessa dagar som kännetecknas av en mycket svår ekonomisk kris som inte har skonat och inte skonar någon, från någon samhällsklass, att inte missa någon betalning för att förlora taket under vilket man äter och sover med sin familj är ingen lätt sak. En sak som en bulgarisk man mycket väl vet, som med sin "hämndakt" praktiskt taget blev känd över hela världen...

via: Mercati24

Den här absurda historien är några år gammal, detta hände i Lovech, Bulgarien; i detta östeuropeiska land fanns det en man som hade enorma svårigheter att betala avbetalningarna på sitt bolån, när han kontaktade bankdirektören, som han tyvärr hade varit i skuld med en längre tid, försökte han övertyga chefen för finansinstitutet att tänka med hjärtat och ge honom lite extra tid för att kunna betala av sin skuld, men direktören var orubblig: mannen och hans familj måste absolut flytta ut från huset inom en vecka och lämna över nycklarna till husets nya ägare.

Den bulgariska familjemannen var desperat, han visste inte vad han skulle göra, men så fick han en lysande idé: marken som hans hus stod på var inte en del av bolånet, så han bestämde sig för att riva huset och lämna över nycklarna till den nya ägaren, vilket var banken, vars huvudkontor låg i Tetevan i norra ÖstEuropa. Alla spillror av huset transporterades av en stor lastbil den långa vägen norrut, i riktning mot bankens filial där han några år tidigare hade skrivit på låneavtalet.

När lastbilen med spillrorna anlände till torget framför bankkontoret i Tetevan, tömdes spillrorna bokstavligen av inför bankanställdas förvånade och vantrogna ögon; sedan gick den bulgariska mannen in på banken, fram till direktören för finansinstitutet och överlämnade nycklarna, till sitt tidigare hem, till dess rättmätige "ägare".

Vilket ansiktsuttryck tror du att bankdirektören fick när han inte bara fick nycklarna utan även ett berg av spillror franför sin bank?

Vi kan bara föreställa oss det tyvärr. Du, å andra sidan, hur skulle du ha agerat om du var i denna mans skor? Tycker du att han gjorde rätt i att riva huset och lämna över spillrorna till banken?

 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack