Han går varje dag till samma butik för att provspela på en särskild gitarr: en främling skänker den till honom (+VIDEO) - TittaPaVideon.se
x
Han går varje dag till samma butik…
Hon behandlar restaurangägaren illa för att han trodde att det var en servitör: tvingas att betala $ 4.000 En äldre kvinna vinner $300 på lotto och skänker hälften av pengarna till kassören i butiken där hon köpte lotten

Han går varje dag till samma butik för att provspela på en särskild gitarr: en främling skänker den till honom (+VIDEO)

18 Januari 2022 • Av Titti Carlberg
25.254
Advertisement

Många barn närmar sig rock och heavy metal musik i syfte att imitera sina musikaliska idoler. Ofta och gärna börjar de spela det mest använda instrumentet genom tiderna: gitarren. De vill alla väldigt gärna bli den nya Jimi Hendrix, även om den unge Fallon har en annan myt som han strävar efter: Dimebag Darrell, den amerikanske heavy metal-gitarristen som spelade i Pantera fram till dagen för hans bortgång (Darrell mördades av ett fan under en konsert). Unge Fallon gick ofta till musikaffären i sin hemstad för att spela på en liknande modell som den bortgångne heavy metal-gitarristen, tills han en dag fick en underbar överraskning.

Fallon är en ung blivande heavy metal-gitarrist, som är född med ett genetiskt syndrom, ett tillstånd som involverar avvikelser i ansiktet, intellektuell funktionsnedsättning, påtaglig sällskaplighet och en sprudlande karaktär. Alla egenskaper som vi ser hos den unge Fallon, som kan sitta i timtals och spela alla riffen från sin idol.

Den 31 december 2021publicerade musikinstrumentbutiken dit Fallon ofta gick för att beundra och "provspela" sin favoritgitarr, på Facebook, ett gripande inlägg om den unge gitarristen.

Alla i butiken visste att Fallons dröm var att få äga den gitarren: "För åtta månader sen, när Fallon var i butiken och spelade på den, var det en kund som lade märke till grabben. Den här kunden blev så tagen att han kom tillbaka till butiken efter någon dag och bad oss ge gitarren anonymt till Fallon nästa gång han kom dit". En främling hade bestämt sig för att köpa gitarren till den unge Fallon och skänka honom den anonymt. 

Problemet var bara det att Fallon inte dök upp i butiken på en lång tid, tills han en dag återvände till butiken med sin mamma. Det visade sig att familjen hade flyttat till Texas och den dagen var de på besök i sin förra hemstad och utnyttjade tillfället för ett besök i butiken. Äntligen lyckades butiksägaren att ge Fallon gitarren och se honom explodera av glädje.

Advertisement

A video from the last post. Please read the story. Congrats Fallon!

Pubblicato da J.B. Hart Music Co., Inc. su Giovedì 30 dicembre 2021

Mamman började gråta av denna otroliga gest från en främling. Både från bilderna och videon kan du tydligt uppfatta Fallons lycka, detta är verkligen den bästa presenten han någonsin har fått,

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack