Han är 24 år och hon 61: de vill få ett barn med hjälp av en surrogatmamma - TittaPaVideon.se
x
Han är 24 år och hon 61: de vill få…
Han ber sin fru om att det ska ha åtskilda bankkonton: efter 6 år upptäcker han att hon tjänar tre gånger så mycket som han En 3-årig tjej överlever 12 dygn skogen tack vare sin hund (+VIDEO)

Han är 24 år och hon 61: de vill få ett barn med hjälp av en surrogatmamma

15 Januari 2022 • Av Titti Carlberg
3.166
Advertisement

Kärlek har ingen ålder, det är något som vi hör alltför ofta och som nästan stör oss vid det här laget för att det är så uppenbart, ändå försäkrar vi er att det finns ett korn av sanning i det. Den otroliga historien som vi ska berätta för er handlar om detta, om kärlek vid första ögonkastet, en kärlek som blomstrar i all sin passion mellan två personer som uppenbarligen inte har något gemensamt, framförallt inte åldern. Här följer den otroliga berättelsen om Quran och Cheryl.

via: Mirror UK

Det fantastiska är att Quran bara är 24 år gammal, medan Cheryl precis har fyllt 61. De lärde känna varandra redan 2012, när de båda arbetade på Dairy Queen, en snabbmatsrestaurang, när Quran bara var 15 år gammal, men sedan tappade de kontakten i nästan åtta år. Här kommer vi snabbt fram till år 2020, när killen från Rom, i federala delstaten Georgia, träffade på nytt Cheryl när hon satt i kassan på ett snabbköp: där föddes det en kärlek vid första ögonkastet och de två blev galet förälskade i varandra trots ålderskillnaden på 37 år mellan dem...

Det lyckliga paret gifte sig år 2021 och trots att Cheryl redan har 7 barn och 17 barnbarn, vill hon ha ett barn som är deras; de försökte om och om igen, men med tanke på kvinnans ålder var en naturlig befruktning inte möjlig, av denna anledning väljer Quran och Cheryl att söka en surrogatmamma som en sista utväg till att få ett barn.

Quran säger: "Vi föredrar surrogatmoderskap, även om vi har hört många historier av människor som blivit inblandade i juridiska komplikationer efter att barnet fötts. Vi vill inte att en kvinna ska ställa upp för oss på grund av ekonomiska vinster, vi har det inte så gott ställt att vi kan tillåta oss det. Båda Cheryls döttrar, till exempel skulle ha varit perfekta som surrogatmödrar, men de har båda haft hysterektomi, annars hade de varit de bästa alternativen för att bära vårt biologiska barn".

Ett av problemen som de båda är medvetna om är att Cheryl kanske inte kommer att kunna vara mamma så länge, med tanke på hennes ålder, som är avsevärt högre än hennes mans; kort sagt, barnet skulle, kanske i mitten av tonåren befinna sig med en mor som inte längre är kapabel att ta hand om det på ett bra sätt...

Advertisement

Av denna anledning finns det många webbanvändare som inte delar deras val att bli föräldrar med en så stor åldersskillnad, men paret bryr sig inte om de hatiska och negativa kommentarerna: "Vi får ta emot mycket hat men det försätter oss inte i kris. I slutändan vet vi var vi har varandra och det är det som räknas. Det spelar ingen roll vad andra tycker eller säger, de kan inte göra oss illa. Vi vet att det inte är sant det som sägs och att de tycker på det sättet gör bara att vi tycker synd om dem. Vi är lyckliga och oavsett vad de säger, tänker vi inte ändra våra livsplaner".

Vi önskar ett långt och lyckligt liv till Quran och Cheryl!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack