Han avslöjar sin kollegas graviditet utan hennes tillstånd - kvinnan blir vansinnig - TittaPaVideon.se
x
Han avslöjar sin kollegas graviditet…
Han säger upp sig med 2 veckors varsel, men chefen hämnas med att säga upp honom med omedelbar verkan Han vinner 5,6 miljoner på lotto men vill inte dela vinstsumman med sin familj

Han avslöjar sin kollegas graviditet utan hennes tillstånd - kvinnan blir vansinnig

13 Januari 2022 • Av sofia
717
Advertisement

När vi arbetar nära andra människor eller med andra kollegor är samexistens aldrig lätt. Arbetslivserfarenheten är förstås inte lika för alla, men det finns fall där det aldrig är rätt val att bli för nära med sina arbetskollegor, just för att de skulle kunna dra nytta av det när vi minst anar det och skämma ut oss inför andra människor. Lite som det som hände med huvudpersonen i denna otroliga berättelse som vi nu ska berätta för dig ...

Den anonyma kvinnan berättade på Reddit om sin obehagliga upplevelse på jobbet när hon blev chockad av en manlig kollega som tog sig friheten att tala om för alla att kvinnan var gravid. En respektlös gest som inte alls gick obemärkt förbi: "Jag är gift och fick nyligen reda på att jag är gravid, men det var bara min man som visste. Jag har inte ens berättat för någon i vår familj eller i vår vänskapskrets. Häromdagen på jobbet var jag och mina kollegor på lunchrast och Austin (den kränkande kollegan) var med oss. Vi pratade, sen plötsligt reste han sig från stolen och bad om allas uppmärksamhet en minut. Jag visste inte vad det var förrän han meddelade högt att jag var gravid."

"Jag blev chockad, som om mina öppna ögon inte rörde på sig när han och de andra skyndade sig för att gratulera mig och överösa mig med lyckönskningar, skämt och råd om hur man ska vara förälder. Jag blev helt chockad, jag frågade honom hur han visste och han sa "minns du när du skjutsade mig häromdagen? Jag såg resultatet av ditt graviditetstest på instrumentbrädan" min första instinkt var att skrika på honom inför alla närvarande och fråga honom varför han delade privat medicinsk information om mig på min arbetsplats. Han sa att han bara ville dela "vår glädje " med alla andra eftersom det bara var han och jag som visste. Andra kollegor bad mig lugna ner mig, men jag sa argt att det var fel och att jag skulle berätta för chefen, sedan gick alla därifrån medan Austin fortfarande var kvar", sa kvinnan förvånat och samtidigt argt.

Men det som verkligen gjorde kvinnan arg är att alla andra kollegor, både män och kvinnor tyckte att hon skulle be Austin om ursäkt för den vackra gesten han hade gjort, och att hon kanske hade varit lite överdriven och elak... Men var det verkligen så? Många av Reddit-användarna som har läst historien har tagit den gravida kvinnans parti, hur ställer du dig?

Låt oss få veta i kommentarerna vad du tycker!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack