Vid bara 5-års ålder anses den här killen vara det starkaste barnet i världen - TittaPaVideon.se
x
Vid bara 5-års ålder anses den här…
Ett barnbarn tar med sig sin mormor för att bada i havet och uppfyller hennes högsta önskan Hon är 63 år gammal och är i väldigt god form - efter skilsmässan har hon ägnat sig helhjärtat åt träning

Vid bara 5-års ålder anses den här killen vara det starkaste barnet i världen

12 Januari 2022 • Av sofia
1.859
Advertisement

Det finns människor som föds med en talang och en naturlig läggning från början och andra som hittar sin väg och sin "kallelse" senare i livet. Tänk att tonårspojken vi vill berätta om idag när han bara var 5 år gammal kom in i Guinness rekordbok tack vare hans "gymnastiska" utseende och hans extremt tidigt uppnådda rekord i vissa sporter som vid den åldern verkade vara omöjliga att uppnå.


Det här är historien om Giuliano Stroe, en rumänsk pojke som nu är 17 men som officiellt kom in i Guinness rekordbok som "världens starkaste barn" när han fyllde 5 och med goda skäl. Tänk bara att Giuliano vid den späda åldern kunde utföra en tio meters promenad med en viktboll mellan benen och mer än så. Detta officiella rekord slog han även året därpå, då han "bara" var 6 år gammal, eller när han kunde utföra tjugo 90-graders armhävningar, det vill säga sådana som sker utan att låta fötterna nudda marken. Ett riktigt fenomen.

Nu när Giuliano är 17 har han förändrats lite sedan han var bara fem, han var särskilt muskulös (kanske till och med lite för mycket för sin ålder) och han vann pris efter pris, samtidigt som han slog rekord efter rekord. Idag tränar den rumänska pojken fortfarande varje dag på gymmet med sin bror Claudio, sporrad av sin pappa Lulian och hans mamma Ileana, samma som tidigare varit föremål för kontroverser för att ha "utsatt" sina två barn för ansträngande pass med två timmar långa bodybuildingövningar varje morgon.

Advertisement

Men, som både Lulian och mamma Ileana intygar, fanns det inga begränsningar vid den tiden, och att de två sönerna Giuliano och Claudio hade en naturlig benägenhet för fysisk träning och för att bygga muskelmassa: "De har en naturlig förmåga att göra dessa saker, ingenting har påtvingats, det här är vad Gud velat för dem sedan deras födelse”, sade mamma Ileana på den tiden.

Av bilderna att döma som publicerades på den officiella Facebooksidan, har Giuliano Stroe verkligen allt det som krävs för att vara en naturlig bodybuilder. Sedan han var 5 år gammal har han haft en så muskulös och vältränad kropp att inte bara hans jämnåriga blev avundsjuka, utan också alla de personer som alltid har drömt om att slå rekord i fysisk uthållighet. Han slog rekord som barn och fortsätter att göra det som tonåring...!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack