Hennes ex vägrar att betala för det inställda bröllopet: hon säljer förlovningsringen som hade tillhört hans farmorsmor - TittaPaVideon.se
x
Hennes ex vägrar att betala för det…
En 11-årig flicka söker jobb åt sin mamma på sociala medier: En desperat äldre kvinna går till mobiltelefon reparatören

Hennes ex vägrar att betala för det inställda bröllopet: hon säljer förlovningsringen som hade tillhört hans farmorsmor

14 Januari 2022 • Av Titti Carlberg
1.135
Advertisement

Att gifta sig är ett engagemang som inte ska underskattas, liksom att lita på sin partner och välja att stanna i en stabil relation, ett engagemang som verkligen inte är mindre! En 27-årig kvinna delade sin historia på Reddit och sökte förståelse från andra webbanvändare vad det gällde hennes inställda bröllop och alla oundvikliga konsekvenser.

Kvinnan skulle ha gift sig med Mason, sin dåvarande pojkvän, om det inte var så att hon några dagar innan bröllopet upptäckte att han hade varit otrogen. Bröllopet blev förstås inställt, men av alla förberedelser var det bara ett fåtal saker som var återbetalbara. Moralen i historien, bruden fann sig själv med en skuld på 20 tusen dollar och hennes expojkvän vägrade att hjälpa henne. Vid det tillfället tog kvinnan initiativet och lyckades betala tillbaka skulden på den förre detta pojkvännens bekostnad.

via: Reddit

Ända sedan de förlovade sig hade hon och Mason gjort upp om att de skulle dela på ekonomin. För att täcka kostnaderna för äktenskapet, hade de tagit ett banklån som de var tvungna att betala av så fort som möjligt om de inte ville betala för hög ränta. När hon fick reda på att hennes pojkvän var otrogen mot henne med sitt ex, Kim, bestämde hon sig för att ställa in bröllopet. Vem skulle döma henne för det valet? Bröllopet skulle ha stått i samma veva så allt var redan förberett.

Även om hon lyckades få en del återbetalningar hade hon fortfarande en skuld på 20.000$. Mason ville inte ha med saken att göra, han tyckte att eftersom de inte längre skulle gifta sig så skulle de heller inte dela på utläggen:

"Det är inte mitt problem, det är du som har tagit ett lån som du inte kan betala" skrev han i ett meddelande innan han ignorerade henne totalt.

Den unga kvinnan kom då på en annan lösning. Mason hade gett henne en förlovningsring, en ring som hade tillhört hans farmorsmor, värd 25.000$. Iflera dagar hade de inte kunnat komma överens om ett möte så att hon kunde lämna tillbaka ringen, som Mason ville ha tillbaka. Hon funderade på att sälja den, men innan hon bestämde sig för det skrev hon ett meddelande till honom där hon sa att om han inte hjälpte henne att betala kostnaderna för det inställda bröllopet, skulle hon sälja ringen. Mason fortsatte att ignorera henne, övertygad om att hon aldrig skulle sälja hans familjeklenod.

Uppenbarligen hade Mason fel, kvinnan sålde faktiskt ringen på en webbsajt och lyckades få tillbaka det mesta av pengarna som hon hade betalat för det inställda bröllopet. Det var ju trots allt inte hennes fel att bröllopet aldrig blev av. Mason blev rasande när han fick reda på att hon hade sålt hans arvegods och det var inte bara han som dömde henne.

"Många av medlemmarna i min familj tycker att jag har överreagerat och att jag inte borde ha vidtagit en så extrem åtgärd, för att det kommer bli väldigt svårt för honom att få tillbaka ringen" skrev kvinnan i sitt inlägg på Reddit. Hon bad även redditanvändarna om deras åsikt: hade hon verkligen överreagerat mot Mason? De flesta svarade att det var helt och hållet mannens fel, som med sitt agerande hade förstört deras förhållande. Dessutom hade hon ju varnat honom att hon tänkte sälja ringen.

Vad tycker ni?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack