x
Ett barnbarn tar med sig sin mormor…
Hon installerar en dörr i sonens rum men hennes man vill inte och bråket bryter ut Vid bara 5-års ålder anses den här killen vara det starkaste barnet i världen

Ett barnbarn tar med sig sin mormor för att bada i havet och uppfyller hennes högsta önskan

12 Januari 2022 • Av sofia
5.885
Advertisement

När någon man håller av längtar efter något, gör vi allt det som är möjligt för att tillfredsställa denna önskan eftersom det är vad människor som älskar och håller av varandra gör. Hur kan man ignorera önskemålet från en 94-årig mormor, till exempel? Det är omöjligt, för en mormor är den personen som alltid har stått oss nära när vi var små och som kommer att fortsätta ge oss goda råd så länge hon kan. Därför är det normalt att vi vill göra allt för att tillfredsställa hennes enkla önskningar. Tatiana Van Campos mormor hade till exempel aldrig badat i havet, så hennes barnbarn ville ge henne denna överraskning. Videon som vittnar om detta vackra ögonblick publicerades på kvinnans officiella Instagramkonto och från de olika scenerna kan man lätt förstå hur viktigt det ögonblicket tillsammans var för dem båda.


Tatiana Van Campo tog med sin mormor Dona Teresa för att bada i Brasiliens hav och därmed uppfylla den förlorade drömmen för en kvinna över 90. Det var ett väldigt känsloladdat ögonblick för båda, även för att det att ge ett ögonblick av lycka till en kär människa är ovärderligt. Tatiana tog med sin mormor till en av Brasiliens vackra stränder för att njuta av denna otroliga upplevelse: alla borde få uppleva spänningen av att dyka ner i det klara vattnet på en exotisk plats! Barnbarnet hade med sig en plaststol till sin mormor, så att hon kunde sitta med fötterna i vattnet, utan att bli trött.

Olika scener följer varandra i videon: Tatiana badar sin mormor med en hink och sedan kramar de varandra intensivt under ett ögonblick och plaskar med varandra i havsvattnet som om de vore två små flickor. Barnbarnet tvingas stanna upp ett ögonblick ibland för att hon inte kan hålla tillbaka glädjetårarna!

Tatiana vet mycket väl hur viktig hennes mormors närvaro är: "Mormor, jag ger dig alla mina kärleksförklaringar till dig medan du lever, för du förtjänar att få blommor i livet. Jag älskar dig bortom oändligheten. Jag älskar dig, du kvinna som älskar att se havet och bada, jag kommer aldrig att glömma det ”, skrev kvinnan på Instagram.

Morföräldrar är viktiga och förtjänar all vår respekt. Låt oss finnas vid deras sida medan de fortfarande lever, medan de fortfarande har många viktiga lärdomar att förmedla!

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack