Hon reser världen runt med sin handikappade son på ryggen - en mycket speciell mamma - TittaPaVideon.se
x
Hon reser världen runt med sin handikappade…
Han lägger upp bilder på sitt husbygge och några människor startar en insamling för att hjälpa honom Bruden vill inte att hennes pojkväns mormor ska delta vid bröllopsmiddagen och ger upphov till stark debatt

Hon reser världen runt med sin handikappade son på ryggen - en mycket speciell mamma

09 Januari 2022 • Av sofia
22.379
Advertisement

Det finns verkligen inga gränser för vad en mamma är villig att göra för sitt barns skull och mamman i den extraordinära historien vi ska berätta för dig idag skulle kunna bestiga ett högt berg med sin son på sina axlar, eller resa världen runt med honom, utan att någonsin förlora honom ur sikte. Det här är den rörande historien om Niki Antram, en 43-årig australiensisk mamma som har rest runt i världen under minst 20 år med sin son Jimmy, en ung man som nu är 26 år gammal och som lider av hypopituitarism.

Detta sällsynta tillstånd kännetecknas av att hypofyshormonerna inte fungerar på ett korrekt sätt och kan leda till kortväxthet, intolerans mot kyla, i många fall infertilitet och en allmän "låsning" av tillväxten. Av denna anledning är Jimmy 26 år gammal men ser minst tio år yngre ut. Ett fysiologiskt tillstånd som mamma Niki dock aldrig har lidit av eftersom hon alltid har lyckats ge sin son ett äventyrligt liv. Hon bär honom bokstavligen på sina axlar (Jimmy är också blind och behöver assistans dygnet runt), tillsammans med honom har kvinnan under minst tjugo år besökt några av de mest fascinerande platserna i världen.

En resa jorden runt som alltid dokumenteras av bilder och videor på Niki och Jimmys Instagramsida.

Kvinnan fick Jimmy när hon var 17 och från det ögonblicket visste hon mycket väl att hennes liv aldrig skulle bli detsamma igen eftersom hon hade fått en så speciell bebis men hon tappade aldrig hoppet och bestämde sig för att leva ett liv i äventyr, resa världen runt med sin älskade Jimmy alltid vid hennes sida: "Även om jag vet att vi kommer att trivas var vi än befinner oss föredrar jag att meddela alla hotell, restauranger eller andra platser vi kommer att besöka i förväg för att förvarna dem om vår ankomst och att vi kommer att behöva hjälp 24 timmar om dygnet. Jag har svurit att ge Jimmy ett äventyrligt liv, det mest äventyrliga jag kan. För det mesta räcker det för honom att få uppleva även de allra enklaste sakerna, det är de han verkligen gillar."

Advertisement

En extraordinär mamma som aldrig har gett upp trots Jimmys diagnos och som har lovat att försöka se till att han får leva ett lika extraordinärt liv, även om Jimmy, som är blind, inte kommer att kunna njuta av den oändlighet av färger som kännetecknar världen runt omkring honom som han får besöka på sin mammas axlar: "Ibland undrar jag hur jag kan vara ledsen när jag ser på min Jimmy, som aldrig har sett oändligheten av färger, moln eller regnbågar som finns i världen och ändå sitter han där med sitt underbara leende."

Du kan fortsätta följa Niki och Jimmys äventyr runt om i världen på mammans Instagramsida.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack