Hon tröttnar på att raka sig och låter hårstråna under hakan växa ut - TittaPaVideon.se
x
Hon tröttnar på att raka sig och låter…
En chef ser en av sina anställda gråta och stöttar henne - hans vänliga gest blir viral En hund lockar till sig sophämtarens uppmärksamhet och räddar livet på sin gamla matte

Hon tröttnar på att raka sig och låter hårstråna under hakan växa ut

04 Januari 2022 • Av sofia
7.615
Advertisement

Alla är fria att göra vad de vill i livet och att döma andra människors handlingar med elakhet är definitivt aldrig bra. För en fredlig samexistens med andra människor är det bästa man kan göra att acceptera andra för det de är och det de tycker, kanske inte nödvändigtvis dela allas åsikter men hur som helst respektera dem. Precis som den här unga kvinnans följare har fått lära sig att göra. På TikTok går hon under smeknamnet PeekaBoo Pumpkin och hon har gjort ett minst sagt modigt personligt val med tanke på det samhälle vi lever i...

via: The Sun UK

Den här tjejen är 36 år och på mycket kort tid blev hon ett fenomen på nätet när hon avslöjade för alla sina följare, genom bilder och filmer, att hon led av polycystiskt ovariesyndrom, en sjukdom som kan orsaka olika hormonella problem hos en kvinna inklusive en okontrollerad hårväxt på hakan. Efter att kvinnan hade testat möjliga hårborttagningstekniker fattade hon ett mycket modigt beslut och bestämde sig för att hon aldrig skulle försöka dölja håret under hakan igen, tvärtom skulle hon börja ta hand om det. "Hårborttagning med laser fungerade inte. Det tog mig många år att komma till den punkt där jag äntligen accepterade mitt hår under hakan och inte lät det störa mig längre."

Nu har den 36-åriga kvinnan blivit väldigt populär på nätet tack vare sina videor där hon visar användarna hur hon sköter sitt skägg. Ibland lockar hon det eller gör flätor, ibland använder hon plattången för att göra skägget rakt och ibland använder hon en minisax för att trimma det men klipper det aldrig helt!

Även om de flesta av hennes följare har välkomnat hennes estetiska val, har många kritiserat henne och hävdat att det inte alls är "kvinnligt" eller smakfullt att visa hela världen detta hår under hakan, som inte ser ut att tillhöra den kvinnokropp vi är vana vid att se i det samhälle där vi alla lever idag.

Ändå, trots att några av oss har haft svårt att acceptera fotografierna och videorna av denna 36-åriga kvinnas skägg, lär hennes berättelse oss något mycket viktigt och det är att för att leva bättre måste vi ignorera andras dömande och acceptera oss själva, men också vår kropp, för vad den är. Hela tiden.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack