En budbärare lämnar ett omtänksamt meddelande på familjens porttelefon med kamera - TittaPaVideon.se
x
En budbärare lämnar ett omtänksamt…
Hur man somnar på mindre än en minut med En kvinna med dubbel livmoder föder ett barn som väger mindre än 400 gram

En budbärare lämnar ett omtänksamt meddelande på familjens porttelefon med kamera

02 Januari 2022 • Av sofia
816
Advertisement

Att vara snäll mot andra borde inte kräva särskilt mycket ansträngning och det borde verkligen vara något som kommer sig naturligt. Lite vänlighet skadar aldrig, särskilt i en värld där fruktansvärda och dramatiska händelser sker varje dag och där en främlings vänliga ord kan ha en överväldigande positiv effekt.

En ung man vid namn Dallen Harrell arbetar för UPS som kurir och blev förevigad av kameran installerad på ytterdörren till Jessica Roswells hus dagen då han levererade ett paket. 24-åringen tittade in i kameran och sa att han hoppades att familjen mådde bra och att det nyfödda barnet också mådde bra. Den unge mannen kom faktiskt ihåg att familjen väntade barn och ville skicka sina lyckönskningar till den nyblivna mamman och sa att han också hade fått en son under samma period.

Jessica, en 35-årig mamma, såg videon från säkerhetskameran och blev rörd över att se UPS-killen bry sig om hennes familj. Killen kom till och med ihåg en skylt med en stork som familjen hade hängt upp förra månaden där det stod "Det är en pojke!". Allt detta skedde under julhelgen, en period då "alla borde vara lite snällare", precis som Dallen, som trots att han jobbade tog sig tid i några extra minuter för att sprida lite vänlighet.

Den korta videon på bara 26 sekunder rörde över 90 000 människors hjärtan och Jessica bestämde sig för att spåra upp den där trevliga killen som levererat hennes post. Dallen förväntade sig inte att få något i utbyte för sin gest, trots allt hade han bara visat lite intresse för denna familj och hade ingen aning om att det skulle födas en vacker vänskap ur denna lilla händelse. Och inte bara det!

Det som rörde Jessica mest var att Dallen inte bara kom ihåg hennes hem, utan att han också tog sig tid att lämna ett meddelande som förmodligen ingen skulle se. Jessica råkade dock se det meddelandet och efter att ha varit hemma i 3 veckor efter kejsarsnittet kände sig Jessica lite nedstämd och väldigt isolerad. Det var därför hon blev så överraskad över Dallens budskap: "Det var en ängel som skickades till mig den fredagen".

Jessica delade videon på sin profil och all sin tacksamhet till alla de som, precis som Dallen, arbetar varje dag även i svåra situationer som en pandemi, och tillade att hon skulle ge honom ett paket blöjor till hans son nästa gång. Många användare gick med i sökandet efter den här unga kuriren eftersom de ville bidra och donera något till honom och hans bebis och till slut hittade de honom.

Advertisement

Efter att ha fått veta att Dallens son inte hade firats ordentligt när han föddes gjorde Jessica i ordning några paket med blöjor och babysaker till honom, samt ett gosedjur i form av en giraff. Men förutom Jessica var det många andra som även ville hjälpa Dallen och som började skicka paket med blöjor och annat till bebisen. Denna våg av positivitet tog inte slut där för efter denna händelse erbjöd företaget som Dallen arbetar för, UPS, killen en fast tjänst som förare.

Det är verkligen otroligt hur en liten vänlig gest kan röra så många människor!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack