Hon hittar sin mans julklappslista och får reda på att han endast spenderat 20 dollar på hennes present - TittaPaVideon.se
x
Hon hittar sin mans julklappslista och…
En kvinna ber sina gäster om att betala 45 pund för julmiddagen De renoverar en 102-årig kvinnas hus precis i tid för hennes födelsedag

Hon hittar sin mans julklappslista och får reda på att han endast spenderat 20 dollar på hennes present

24 December 2021 • Av sofia
8.730
Advertisement

När julen närmar sig kommer en enda tanke att dyka upp i huvudet på många av oss: "Jag måste köpa presenter!". Visst ska det vara ett nöje att planera och lägga pengar på några presenter till sina nära och kära, men det tenderar istället att bli en stressfylld uppgift som man fasar för varje år. Det finns dock de som planerar allt med mycket exakta namnlistor och tillhörande presenter. Tyvärr snubblade en kvinna över sin mans presentlista och fick reda på något som förvånade henne: mannen hade lagt ner mycket pengar på allas gåvor, inklusive arbetskollegorna, men inte på hennes. Totalt hade mannen spenderat en 5 000 dollar på presenter och bara 20 dollar på sin fru. Även om det kanske stämmer att "det är tanken som räknas" är det dock vid jul oundvikligt att reagera ett sådant beteende. Innan du bildar dig en uppfattning om det hela vill vi ge dig alla detaljer om historien:

via: Reddit

Kvinnan delade sin historia på Reddit för att få en åsikt av andra människor och för att en gång för alla förstå vem av dem – hon eller hennes man – som hade rätt. Den anonyma användaren förklarade att hon (35 år) och hennes man (33 år) har varit gifta i ett år och var tillsammans 3 år före bröllopet. Båda använder sina sparpengar för att ge varandra en gåva, en detalj som kvinnan ville understryka. Före jul ramlade kvinnan på sin mans presentlista och blev chockad över att hon inte placerades i första hand, utan låg sist på listan, med en gåva på bara 20 $. För alla andra hade hennes man spenderat mycket mer: han hade gett en kollega ett armbandsur för 600 dollar, hans svägerska fick ett armband för 250 dollar och en annan kollega hade han köpt sportutrustning till för 900 dollar. Det här är bara några exempel som hustrun kom ihåg efter att ha sett lappen med listan och blivit chockad över presenten som hennes man hade köpt åt henne: en uppsättning matskedar för 20 dollar!

Även om man brukar säga att "det är tanken som räknas", kan det göra en person väldigt ledsen att se att man får väldigt lite uppmärksamhet jämfört med andra människor som borde komma längre ner på listan. Inte bara hade hennes man gett henne den billigaste presenten av alla, utan han hade också valt något väldigt opersonligt som vem som helst kunde ge till någon som de nyligen träffat. Kvinnan blev arg och konfronterade sin man genom att fråga honom om saken och han försvarade sig med att hävda att han är fri att välja hur han vill spendera sina pengar och att hans arbetskollegor är mycket viktiga för honom, eftersom han har känt dem mer eller mindre hela sitt liv. Och sedan avslutade han med att säga att det var tanken som räknades. Kort sagt, för honom var det verkligen inte ett problem om hans fru upplevde valet av present som en brist på respekt. Hon hade istället funderat länge på vad hon skulle ge till sin man och dessutom lagt mycket pengar på hans gåva. Nu har hennes man inte pratat med henne på 3 dagar och hon undrar vem av dem som har rätt. Det tog inte lång tid för människor på Reddit att föreslå att hon skulle lämna tillbaka presenten hon köpt till sin man och istället köpa ett presentkort på en byggmarknad åt honom!

Vad tycker du? Är det tanken som räknas eller spelar kostnaden och storleken på gåvan oundvikligen större roll?

Tags: JulBerättelser
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack