En liten flicka får i läxa att designa en jultröja och hennes mormor stickar den åt henne

av sofia

29 December 2022

En liten flicka får i läxa att designa en jultröja och hennes mormor stickar den åt henne
Advertisement

Låt oss inse att barn har en oändlig fantasi och kreativitet och att om man ger dem fria händer kan de skapa ovärderliga saker. Oavsett om det är för något de säger, gör, hittar på eller ritar, så vet de alltid hur de ska göra oss vuxna mållösa. Det är därför man, när det är möjligt, försöker återgälda deras intellektuella livlighet med små och stora presenter som gör dem lyckliga.

Något som en mormor från Storbritannien bestämde sig för att göra, som gjorde något alldeles speciellt för sitt fantastiska barnbarn. Låt oss ta en närmare titt.

via Julie Cordiner/Facebook

Advertisement

Julie Cordiner är mormor till en gullig liten flicka som, nära jul, var tvungen att utföra en mycket speciell uppgift för skolan. En av hennes lärare bad hela klassen att rita en jultröja. Uppgiften skulle sedan lämnas in vid ett skolevenemang för att samla in pengar till en välgörenhetsorganisation. Den lilla flickan i fråga, liksom alla hennes klasskamrater, designade sin tröja och förvånade sin mormor för att den var så fantasifull.

En stor julgran full av färgade kulor, massor av presenter under den, en stilig jultomte bredvid den och många små blå stjärnor. Hur kunde hon låta all denna kreativitet bara finnas på papper? Kanske är det just den frågan som Julie ställde sig själv och som fick henne att fatta ett beslut. Kvinnan stickade plagget och såg till att den lilla flickan kunde ha den på sig i samband med skolevenemanget.

Advertisement

På två bilder som lagts upp på sociala medier, först och främst stolt över sitt barnbarns projekt, delade mormor Julie teckningen och den leende och glada lilla flickan framför granen. "Mitt barnbarn ritade en tröja som skoluppgift och jag bestämde mig för att skapa den - skrev kvinnan - hennes ansiktsuttryck när hon öppnade paketet var underbart".

Ett mycket rörande ögonblick som har fått mycket beröm från människor världen över. Många har sett bilderna och har hyllat både den lilla flickans fantasi och hennes mormors skicklighet i att göra teckningen till verklighet. För att inte tala om att inlägget har blivit en ursäkt för att påminna människor om hur mysigt det är med hemmagjorda saker, speciella stunder med dina barn eller barnbarn, en möjlighet att dela sina egna bilder och mycket mer. När allt kommer omkring vet vi väl hur mycket julen kanske är årets mest magiska ögonblick och ögonblicket då våra hjärtan öppnar sig och en chans att visa andra hur mycket vi bryr oss vilket är exakt vad som hände mellan Julie och hennes barnbarn.

Advertisement