x
Varje år lämnar hon tillbaka julklapparna…
Hunden skäller så högt att den väcker sina ägare och räddar dem från en gasläcka i hemmet Ett butiksbiträde bjuder hem en av sina kunder som blivit änkling på middag för att han ska slippa vara själv över julen

Varje år lämnar hon tillbaka julklapparna som hon fått av sin dotter för att de inte är "tillräckligt dyra"

30 December 2021 • Av sofia
3.238
Advertisement

När julen kommer ökar även förväntningarna på vad våra vänner och släktingar kommer att låta oss hitta under granen: blir det en överraskande present eller en besvikelse som vanligt? Det spelar ingen roll, för i slutändan är varje gåva man ger till en annan människa alltid välkommen, på gott och ont. Ett uttalande som Tijana Daly, en amerikansk personlig tränare inte riktigt håller med om. I en två minuter lång video som lades upp på hennes TikTok-profil förklarade hon för sina följare varför hon tycker att hennes mamma har skapat en "giftig" relation med sin dotter, särskilt när julen kommer...


Tijana Daly berättade i en lång tvåminuters video på TikTok hur många gånger hennes mamma har "tackat nej" eller skickat tillbaka presenterna hon har gett henne i julklapp. Detta beror, som tjejen själv berättar, på att mamman är väldigt bortskämd och försöker leva ett liv i totalt välbefinnande och komfort varje dag, utan att bry sig om hur mycket hon spenderar. Eftersom Tijana, som hon upprepar flera gånger i sin video på TikTok, inte tjänar särskilt mycket i slutet av månaden och inte har råd att ge stora dyra presenter när julen kommer, listade hon med stor självironi och känsla upp alla julklappar hon gett till sin mamma men som mamman sedan skickat tillbaka eller artigt "tackat nej till".

I den två minuter långa videon räknade Tijana Daly på ett ironiskt sätt upp några av de tidigare julklapparna hon hade gett sin mamma men som inte "uppskattats" eftersom de förmodligen inte levde upp till hennes föräldrars kvalitetsstandard. Dottern hade gett henne skridskor för att åka kunna åka på isen men de uppskattades inte, sedan ett kit med kroppskrämer som hon lät ligga och "ruttna" under granen i ungefär två veckor (förmodligen var inte heller dessa uppskattade), sedan en plånbok som var för stor och slutligen ett presentkort som hon kunde spendera i en galleria.

Alla gåvor som tydligen inte uppskattades av mamman. Det sista exemplet var en upplevelse: Tijana hade bestämt sig för att variera lite och ge sina föräldrar en resa till Niagarafallen, men det slutade med att hon använde presentkortet tillsammans med sin man istället.

Advertisement

Kort sagt verkar det som att listan över julklappar som inte uppskattades av Tijanas mamma är många, men lyckligtvis tar tjejen det hela med ironi och en nypa salt. Hennes mamma verkar ha etablerat en ohälsosam relation med henne, baserad på bristande tillit och uppskattning av hennes dotters vänliga handlingar, som med en julklapp som inte nödvändigtvis måste vara dyr, visar att hon bryr sig om henne.

Och mamman? Behandlar hon sin dotter likadant även i vardagen? Vi hoppas att de efter jul kan sluta fred och framför allt reda ut vad det är för fel på deras relation..

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack