En 30-årig son vägrar flytta hemifrån så föräldrarna vänder sig till en domare och fallet slutar i domstol - TittaPaVideon.se
x
En 30-årig son vägrar flytta hemifrån…
Grannarna fortsätter att förstöra hans staket så han ersätter det med cement och förstör 8 av deras bilar En autistisk flicka blir vän med en sophämtare:

En 30-årig son vägrar flytta hemifrån så föräldrarna vänder sig till en domare och fallet slutar i domstol

28 November 2021 • Av sofia
6.551
Advertisement

Det finns en hel generation av trettioåringar som fortsätter att bo med sina föräldrar och drar fördel av en mycket bekväm situation precis som om de fortfarande var 16 år gamla. Vi vill dock understryka att den ekonomiska situationen och arbetssituationen i många länder ser katastrofal ut och att det är mycket svårt att ha råd att leva ensam och lyckas vara självständig, men det är inte omöjligt. Å andra sidan finns det flera fall där unga människor inte ens försöker hitta ett jobb och fortsätter att bo med sina föräldrar, förlitar sig på dem för mat och räkningar och därmed också förstör sin relation med sin mamma och pappa. Detta hände en 30-årig man som insisterade på att bo hemma hos sina föräldrar. Mannen irriterade dem så mycket med sitt beteende att föräldrarna tillslut gick till domstol.


Michael Rotondo once sued Best Buy. The court documents say he alleged he was discriminated against due to his gender...

Pubblicato da Michael Rotondo - slacker and deadbeat dad su Martedì 29 maggio 2018

De misslyckades med att övertyga sin son om att lämna hemmet och få honom att hitta ett jobb som skulle göra honom självständig, så, upprörda över situationen, vände de sig till en domare. Michael Rotondo sa till domaren att han vet att hans föräldrar vill att han ska bli självständig och flytta någon annanstans, men hävdade att han som familjemedlem har rättigheter. Domaren i statens högsta domstol, Donald Greenwood, tyckte att hans argument var upprörande. Efter domarens dom sa sonen till domstolen att han tänkte överklaga.

Den här mannens föräldrar gjorde allt de kunde för att få honom att bli mer självständig. Problemet med att leva tillsammans med sonen intensifierades eftersom Michael ofta bråkar med sin mamma. Upprörda gav hans pappa och mamma honom till och med lite pengar för att hjälpa honom att hitta ett hus och ett jobb: "Michael, här har du 1 100 dollar så att du kan hitta ett ställe att bo på."

Hans föräldrar föreslog till och med att han skulle sälja några av sina saker för att få lite pengar (stereon, några instrument, etc ...), för att inte tala om alla gånger de hade uppmanat honom att söka jobb: "Det finns även jobb för dem med en dålig arbetshistorik som du... Hitta ett för du måste jobba!". Men Michael brydde sig inte om det och han har alltid fortsatt att leva på sina föräldrars axlar, på ett mycket medvetet och själviskt sätt.

Det är verkligen svårt att ursäkta beteendet hos ett barn som i 30-årsåldern verkar vilja utnyttja sina egna föräldrar. Vad tycker du om saken?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack