Hon promenerar till jobbet varje dag sedan sju år tillbaka, men människorna i det lilla samhället hon bor i går samman och köper en bil åt henne - TittaPaVideon.se
x
Hon promenerar till jobbet varje dag…
Hon väntar 1445 dagar i fosterhem, sedan bestämmer hennes lärare sig för att adoptera henne som att hon vore hennes dotter Några enkla tips på hur man blir av med lukten av cigarettrök i hemmet

Hon promenerar till jobbet varje dag sedan sju år tillbaka, men människorna i det lilla samhället hon bor i går samman och köper en bil åt henne

30 November 2021 • Av sofia
8.731
Advertisement

När vi inte lyckas ta oss till slutet av månaden och klara oss ekonomiskt verkar det vara ett svårt eller till och med omöjligt mål att uppnå. När vi befinner oss i dessa situationer är vi kapabla till att verkligen göra allt, göra stora uppoffringar och till och med kanske ge upp våra drömmar för att kunna klara oss. En sak som Lisa Bateman vet mycket väl, en äldre kvinna som i sju år arbetat på en snabbmatsrestaurang och som går till jobbet varje dag och sedan återvänder samma väg hem till fots.

via: WTVR
image: WVTR/Facebook

En enorm uppoffring som Lisa Bateman gör för att klara av att betala alla utgifter varje månad och lägga undan några extra mynt för att kunna leva ett värdigt liv. Kvinnan, som nu är över sextio, har arbetat i sju år på en snabbmatsrestaurang i Tappahannock i USA och även om hon har varit med om mycket i sitt liv och även förlorat sin bil, har hon aldrig gett upp och har fortsatt att ta sig till arbetet till fots. Oavsett om det blåser, snön faller, det regnar eller om det är för kallt eller för varmt, jobbar Lisa Bateman alltid på snabbmatsrestaurangen och döljer sina svårigheter bakom ett vackert leende.

En sak som stamgästerna på restaurangen uppskattar den 60-åriga kvinnan väldigt mycket för: "Jag ser det så här, precis som jag sa till min chef, så länge mina små ben tillåter det kommer jag att göra det och jag kommer att ta mig till jobbet varje dag genom att promenera!” säger Lisa.

Jason Cunningham, en av snabbmatsrestaurangens stamkunder, visste att kvinnan hade stora ekonomiska svårigheter och att hon för tillfället inte hade någon bil att förflytta sig med, så han vände sig till en Facebookgrupp i staden och bad om bidrag för att kunna hjälpa Lisa Bateman. Med tiden blev donationerna allt större och mer generösa och slutligen lyckades de dra in 4200 dollar. Med de pengarna köpte Jason i hemlighet en begagnad bil till henne från år 2007, som dock var i utmärkt skick.

När Lisa slutade sitt arbetspass gav hennes kollegor och några andra invånare i samhället henne en otrolig gåva, de gav henne nycklarna till en bil som för alltid skulle vara hennes: "Vi här i staden Tappahannock ville visa dig en del av vår uppskattning för ditt hårda arbete och eftersom du alltid ger oss positiv energi!"

Naturligtvis brast Lisa ut i tårar när hon insåg vilken överraskning det rörde sig om, som ni kan se i videon ovan. Vilken vacker historia och vilken extremt vänlig handling, håller du inte med?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack