En kille ringer efter en taxi åt sin flickvän som ska köra hem henne efter det att han sett hur hon klätt sig för kvällen

av sofia

27 November 2021

En kille ringer efter en taxi åt sin flickvän som ska köra hem henne efter det att han sett hur hon klätt sig för kvällen
Advertisement

Under en dejt, även om det ännu inte är känt om relationen kommer att vara för evigt eller inte, borde det finnas något hos den andra människan som man gillar. Om vi ​​till exempel går ut med någon vi tycker om borde vi även gilla sättet de klär sig på. Nikki Jabs berättade dock på TikTok om sin dåliga erfarenhet med en kille som hon dejtade. Mannen verkade på ett subtilt sätt kritisera henne för hur hon klädde sig, tills dess att han en kväll gick över gränsen då han sa till henne att han skämdes över att presentera henne för sina kollegor vid ett evenemang. Anledningen till detta var det "olämpliga" sättet på vilket Nikki hade klätt sig. Kvällen slutade med att mannen bokade en taxi åt henne så att hon istället för att följa med honom kunde åka hem.

En historia som har många inslag som har fått webben att diskutera.

via TikTok / Nikki Jabs

Advertisement
Instagram / nikki.jabs

Instagram / nikki.jabs

Relationen mellan Nikki och Greg var ganska bra utifrån vad kvinnan berättade. Även om det fanns några negativa tecken som Nikki senare beskrev, trivdes hon bra med den här killen. En kväll blev dock Nikki huvudpersonen i en obehaglig situation som fick henne att fundera över vissa detaljer. Paret skulle gå ut på middag och strax efter skulle de närvara vid en stor invigning av detaljhandelsföretaget där Greg arbetar.

Väl på väg till restaurangen fortsatte mannen att stirra på Nikki, vilket fick henne att undra vad det var för fel på henne. Inledningsvis sa Greg till henne att det inte var något fel, men vartefter samtalet fortsatte sade han klart och tydligt att han inte ville att Nikki skulle gå på det här evenemanget tillsammans med honom "klädd så". Vid det tillfället ringde Greg en taxi för att köra hem henne och Nikki tillbringade sedan fredagskvällen i bilen med en främling som körde henne tillbaka till Gregs hus, där hon hade lämnat alla sina tillhörigheter.

Advertisement
TikTok / nikki.jabs

TikTok / nikki.jabs

Naturligtvis packade Nikki ihop sina saker och återvände hem, till en skåpbil där hon bor och från vilken hon delar sina livsäventyr på nätet. Greg gick till företagsceremonin ensam och när han återvände ångrade han att han hade behandlat Nikki på det sättet. Han bad om ursäkt och sa till henne att hennes kläder kunde ha varit passande för kvällen. Nikki, som tyvärr var tvungen att åka tillbaka till Gregs hus en andra gång samma kväll för att hämta datorn hon hade glömt, lät sig inte luras av hans ursäkt och hans försök att krama om henne och klippte kontakten med honom.

TikTok / nikki.jabs

TikTok / nikki.jabs

Tyvärr var det inte första gången Greg påpekade detaljer om Nikkis utseende på ett negativt sätt och hon insåg att hon inte ville vara i ett förhållande med den typen av man. Gregs kommentarer som hänvisade till hennes utseende lät ofta något i stil med det här: "Varför har du högklackat? Jag föredrar när du har på dig gympaskor" eller "Varför har du så mycket smink? Jag föredrar dig mer naturlig". Kommentarer som oundvikligen fick Nikki att känna sig "fel", helt enkelt för att hon uttryckte sitt sätt att vara.

Vi får faktiskt inte glömma att förutom att vilja se vacker ut och göra ett gott intryck på andra så är det personliga handlingar att klä sig på ett visst sätt enligt vad man själv tycker ser bra ut och att sminka sig. Genom utseendet kan man uttrycka många aspekter av sin personlighet och det är inte rätt att någon "klipper vingarna" på någon annan med elaka kommentarer av den här typen.

TikTok / nikki.jabs

TikTok / nikki.jabs

Många TikTok-användare var glada över att denna dåliga sida av Greg hade visat sig så tidigt och att Nikki hade fått en chans att förstå denna giftiga aspekt av sitt förhållande och avsluta det för alltid. Många kvinnor blir fast i skadliga relationer utan att lägga märke till dessa giftiga signaler från deras partner – signaler som bara blir värre med tiden.

Så här hade Nikki klätt sig den kvällen och hon hade dessutom tillbringat 40 minuter med att sminka sig.

Så här hade Nikki klätt sig den kvällen och hon hade dessutom tillbringat 40 minuter med att sminka sig.

TikTok / nikki.jabs

I vilket fall var Nikkis ord om Greg på något sätt förstående: "Jag tror inte att Greg är en dålig människa. Jag tror att Greg gjorde ett misstag. Jag brydde mig verkligen om honom och gör det fortfarande. Jag tror inte att jag är ett offer, jag tror jag fattade ett dåligt beslut. Jag hoppas att han har lärt sig något av den här situationen för att kunna bli en bättre partner i framtiden, med vetskapen om att man bör acceptera sin partner villkorslöst."

Och vad tycker du om den här historien?

Advertisement