Hon köper en märkesklänning på loppis för circa 13 euro: "Den sitter jättebra på mig"

av sofia

23 April 2023

Hon köper en märkesklänning på loppis för circa 13 euro: "Den sitter jättebra på mig"
Advertisement

Har du någonsin undrat hur det känns att hitta ett fynd på loppis? Dessa mycket unika och sällsynta saker händer när vi minst anar det och ger verkligen en känsla av tillfredsställelse. Detta vet den unga kvinnan Sarah Dunk mycket väl, en stjärna på sociala medier som har valt att dela med sig av sitt lilla fynd genom en video där hon visar att hon har funnit en vintage Versace-klänning till salu till ett riktigt fyndpris.

Men hur visste hon det? Och hur reagerade människor på nätet på upptäckten? Låt oss kika på historien tillsammans i detalj.

via Insider

Advertisement
Instagram - @sarahdunk

Instagram - @sarahdunk

Den 28-åriga kvinnan från Toronto i Kanada, lade upp en video med texten "Jag är mållös". I det 31 sekunder långa klippet ses Sarah stå bredvid ett ställ med kläder i en secondhandbutik, peka på ett hängande plagg bakom henne och säga: "Jag vill inte vara dramatisk, men det jag snart kommer att visa dig kommer att göra dig mållös”.

Sarah tar och visar plagget lite närmare kameran, visar etiketten med priset motsvarande cirka 13 euro och Gianni Versace-etiketten. I klippet, som har fått över 14,6 miljoner visningar, kommenterar Sarah klänningen som "snygg" och "perfekt" och provar den över sina egna kläder för att se hur den ser ut på henne.

Sarah har mer än 41 800 följare på sociala medier och lägger ofta upp videor där hon provar, syr om och visar upp de saker hon köper. Hon sa att hon spelade in en annan video när hon såg klänningen. "Jag tittade på etiketten och när jag insåg vad det var blev jag chockad! Det var då jag började spela in med min telefon”, sa hon. Sarah sa att hon var förvånad över fyndet och kände sig väldigt lyckligt lottad, eftersom hon hade hoppats på att hitta något dyrbart sedan hon började vandra runt på second hand-butiker 2014.

Advertisement

Videon fick över 1 800 kommentarer från människor som uttryckte sin häpnad: "Jag kan inte tro att någon precis gav bort ett vintageplagg från Gianni Versace", skrev en användare. "Jag är förvånad: det är inte bara en Versace-klänning, utan det är en vintage Versace. Bästa kapet någonsin!” kommenterade en tjej.

I en uppföljningsvideo, som lades upp en dag senare, svarade Sarah på en kommentar som bekräftade att hon hade köpt klänningen och tackade de som hjälpte henne att spåra modellen. Sarah visade också ett foto där hon provade klänningen så fort hon kom hem: "Den passar mig perfekt!".

Hon hade verkligen tur. Har du någonsin gjort ett liknande köp?

Advertisement