Hon låter sin otrogna pojkvän tatuera in hennes namn för att sedan göra slut strax därefter - TittaPaVideon.se
x
Hon låter sin otrogna pojkvän tatuera…
En 5-årig pojke ser sin mamma svimma i duschen och räddar hennes liv genom att ropa på grannen Kusinen beslutar att inte bjuda henne på sitt bröllop för att hon har problem med maten och är

Hon låter sin otrogna pojkvän tatuera in hennes namn för att sedan göra slut strax därefter

01 December 2021 • Av sofia
1.149
Advertisement

Att låta tatuera in sin partners namn någonstans på kroppen anses av vissa vara ett tecken på äkta kärlek, men även de mest lojala och förälskade människorna brukar vägra att märka sig själva på detta sätt. Även om ni hoppas kunna vara tillsammans resten av livet, kan idén om att ha din partners namn tatuerat för alltid på din hud mycket väl få dig att fundera över frågor som: "Tänk om vi gör slut?". Kort sagt, tatueringar är "för evigt" och man måste därför överväga detta beslut noga. En ung kvinna bestämde sig för att straffa sin otrogna pojkvän genom att be honom att tatuera sig. När han väl insåg sitt misstag, bad han henne om en ny chans att bli tillsammans igen och som svar sa hon till honom att hon ville att han skulle låta tatuera in hennes namn som ett tecken på sin kärlek. Efter det lämnade hon honom permanent. Vilken djävulsk plan, eller hur?

via: Mirror

Flickan går under namnet Lana och la upp en video på TikTok där hon filmar en person som numer är hennes före detta pojkvän och som håller på att tatuera in hennes namn på sin arm. Det ser till en början ut som en vacker kärleksscen, om det inte var för att Lanas kommentar till videon är: "När ditt ex vill ha dig tillbaka och du säger åt honom att tatuera in ditt namn, men planerar att ghosta direkt efter." Kort sagt, för denna unga kvinna var detta inget annat än en genomtänkt och tillfredsställande hämnd. Faktum är att "ghosta" betyder att "försvinna" - att inte höra av sig längre, utan att ge någon ordentlig förklaring. Själva ghostandet i sig är redan en ganska grym psykisk hämnd, men i kombination med denna gest blir den fruktansvärd. Videon har setts av minst en och en halv miljon användare, ett mycket stort antal människor.

Det är ännu oklart huruvida Lana sa sanningen eftersom man inte får se den slutliga tatueringen. En annan kvinna verifierade dock den här historien, en viss Daniela Carreola som är mannens nuvarande flickvän: "Den här tatueringen gjordes i mars 2021, innan vi ens träffades. Jag retar honom för det här visserligen, men folk tatuerar in andra människors namn hela tiden", kommenterade tjejen, utan att dock bekräfta eller inte bekräfta den påstådda otroheten mot Lana.

"Tatueringskämtet" är i vilket fall riktigt hemskt. Även om tatueringar kan tas bort, är det en både dyr och mycket smärtsam process och därför är det alltid viktigt att tänka efter noga innan du låter någon rista in något med bläck på din hud.

Vad tycker du om det här bittra straffet mot hennes ex?

Tags: WtfAbsurtBerättelser
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack