Han begär skilsmässa från sin fru för att hon inte tvättar sig: "Hon vägrar bada!" - TittaPaVideon.se
x
Han begär skilsmässa från sin fru…
Hon begär 30 pund från varje inbjuden släkting på julmiddagen hemma - en kvinnas beslut ger upphov till stark debatt Den här motorcyklisten har utrustat sin motorcykel med en

Han begär skilsmässa från sin fru för att hon inte tvättar sig: "Hon vägrar bada!"

23 November 2021 • Av sofia
1.257
Advertisement

Alla vet att äktenskap inte alls är enkla. Bland tusen svårigheter, upp- och nedgångar, gräl och försoning, glädje och sorg, är det att vara gift med en annan person en av de mest allomfattande upplevelser som livet kan erbjuda oss, på gott och ont. Men ingen hade någonsin talat om för oss att äktenskap kan göra sådana absurda och otroliga vändningar som i historien vi ska berätta för dig idag. Tänk bara att en man ansökte om skilsmässa från sin fru för att han påstod att hon inte tvättade sig dagligen!

via: News 18

Det mycket märkliga fallet ägde rum i den indiska staden Uttar Pradesh, då en gift man begärde skilsmässa från stadsdomstolen, som man vanligtvis gör när problemen mellan två personer i ett par har riktigt allvarliga problem. Istället sa mannen, som vände sig till domstolens advokat, att han ville skilja sig från sin fru eftersom hon, enligt hans vittnesmål, när han sa åt henne att tvätta sig och ta ett bad, vägrade och att det alltid slutade med att de bråkade.

Advokaten från Uttar Pradesh som mannen riktade sig till berättar med förvåning: "Mannen berättade under vårt möte upprepade gånger med bestämdhet att han vill avsluta relationen med kvinnan. Han bad oss ​​också hjälpa honom att skilja sig från sin fru eftersom hon inte tvättar sig varje dag som han skulle vilja att hon gjorde..."

Den indiske mannen som ansökte om skilsmässa av denna mycket absurda anledning har också ett barn tillsammans med kvinnan, vilket är orsaken till att advokaten som nu följer honom på alla sätt försöker få honom att förstå att det drastiska valet att separera från sin fru kanske inte skulle ha varit den bästa lösningen, varken för honom eller för hans son: "Vi avråder mannen från att avsluta äktenskapet med sin fru eftersom det är ett mindre problem som kan lösas. Vi försöker även få honom att förstå att deras skilsmässa även kan påverka deras barns utveckling."

Hur skulle du ha agerat om du var den här mannen som kände sig så "bedragen" av sin fru i en fråga om personlig hygien? Skulle du verkligen ha vänt dig till domstolen eller till din advokat för att begära skilsmässa, eller är det kanske en lite överdriven reaktion? Låt oss få veta i kommentarerna!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack