Den här motorcyklisten har utrustat sin motorcykel med en "vagn" helt tillägnad sina hundar för att kunna ta med sig dem på sin semester (+VIDEO) - TittaPaVideon.se
x
Den här motorcyklisten har utrustat…
Han begär skilsmässa från sin fru för att hon inte tvättar sig: Hon går in på en snabbmatsrestaurang och klagar över en man som sover på bänken, men vad hon inte vet är att han är en hemlös pappa

Den här motorcyklisten har utrustat sin motorcykel med en "vagn" helt tillägnad sina hundar för att kunna ta med sig dem på sin semester (+VIDEO)

23 November 2021 • Av sofia
460
Advertisement

När vi bestämmer oss för att skaffa en hund måste vi överväga många saker, men det första vi måste tänka på är säkerligen det faktum att djuret kommer att bli en integrerad del av vår familj. Om vi ​​bestämmer oss för att åka på semester måste vi därför hitta ett sätt att ta med oss ​​den och hitta en lösning som passar hela familjen.

En motorcyklist har till exempel, trots att han bara har ett fordon som kan transportera max två personer, hittat en lösning som har förvandlat hans motorcykel till ett färdmedel som han kan använda för att resa med sina två älskade hundar ombord.

En motorcyklist har lyckats hitta ett lysande sätt för att ta med sina hundar på sina resor, trots att han bara har ett tvåhjuligt transportmedel som gör att endast två personer kan färdas säkert: föraren och passageraren. Mannen har förankrat en ovanlig anordning med hjul i bak på sin motorcykel, i vilken de två hundarna på ett säkert sätt kan sitta och transporteras. Den söta videon av scenen filmades av en TikTok-användare och fick cirka 7 miljoner visningar, såväl som hundratals reaktioner och kommentarer.

Från bilderna är det dessutom tydligt att bygget av "passagerarvagnen" skapades för hundarnas säkerhet med en metallstruktur på den övre delen som skyddar dem och hindrar dem från instinkten att hoppa av i farten. När man ser dem på gatan på den där cykeln, ser de verkligen ut som en perfekt liten familj! Vi hoppas att de även kan inspirera andra hundägare eftersom det alltid finns ett sätt att resa tillsammans utan att behöva lämna en viktig familjemedlem bakom sig! Dessa ägare, med all sin omtanke, har verkligen bevisat det.

Advertisement

Skulle även du ha gjort något sådant för dina husdjur?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack