x
Medan han jobbar får han reda på att…
En okänd kille ringer på hennes dörr när hon är ensam hemma - i verkligheten vill han bara lämna tillbaka hennes plånbok Han hittar en låda full med pengar och beslutar att ge tillbaka den till dess rättmätige ägare och får en befodran på jobbet

Medan han jobbar får han reda på att han har vunnit en miljon pund - hans reaktion filmas av kollegorna (+VIDEO)

24 November 2021 • Av sofia
1.666
Advertisement

Hur många av er drömmer om att vinna på lotto? Ofta representerar miljonärsvinster av denna typ den enda flykten från ett tröttsamt liv med få bekvämligheter. Självklart är det inte alla som har turen att få den vinnande lotten och framförallt riskerar man att spendera en massa pengar på köpet av många lotter genom åren jämfört med den verkliga sannolikheten att faktiskt vinna. Historien vi vill berätta för er idag handlar dock om någon som lyckades: en 28-årig man som hade sett sin dröm om att bli fotbollsspelare gå upp i rök på grund av en knäskada och som nu blev filmad av sina medarbetare samtidigt som han bad om bekräftelse på att han faktiskt hade köpte den vinnande lotten. Videon av scenen lades upp på Twitter och blev viral tack vare mannens otroligt starka känslor när han fick reda på att han hade vunnit.


Terry Kennedy drömde om att bli en professionell fotbollsspelare och under hela sitt tonårsliv verkade han vara inriktad på det. Den unge mannen från Yorkshire debuterade med Sheffield United år 2011 men hans karriär tog aldrig fart på grund av en allvarlig knäskada som tvingade honom att dra sig tillbaka från sporten. En svår olycka för en lovande ung man som han. I vilket fall som helst, några år senare verkar ödet ha gett honom en stor belöning då Terry faktiskt vann en miljon pund på lotto! När den före detta brittiske fotbollsspelaren fick detta besked befann han sig på arbetsplatsen och hans kollegor filmade honom då han ringde kundtjänsten för att försäkra sig om att han verkligen var den lyckliga vinnaren.

Telefonoperatören säger åt honom att sätta sig ner innan hon bekräftar nyheten och frågar honom sedan "Är du redo?" Den unge mannen svarar att för att vara ärlig så är han inte alls redo att ta del av nyheterna och verkar vara väldigt nervös. Kvinnan avslöjar då att han är den lyckliga vinnaren! Terry kan knappt tro sina öron och alla hans kollegor börjar skrika av glädje för hans skull medan han döljer sitt ansikte i händerna på grund av alla starka känslor. Att ta emot en miljon pund plötsligt är inget som sker varje dag och nu kommer Terry säkert att unna sig några extra saker.

Vad skulle du göra med en sådan vinst? Låt oss få veta i kommentarerna!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack