En anonym jultomte donerade en skåpbil och 10 000 dollar till ett par i svårighet med 12 barn - TittaPaVideon.se
x
En anonym jultomte donerade en skåpbil…
De ber sin styvpappa att officiellt adoptera dem på ett rörande sätt (+VIDEO) Hon bestämmer sig för att gifta sig med sig själv, men skiljer sig 90 dagar senare:

En anonym jultomte donerade en skåpbil och 10 000 dollar till ett par i svårighet med 12 barn

26 November 2021 • Av sofia
4.494
Advertisement

Jultomten finns visserligen inte, men istället för den där mannen med det vita skägget och den röda kostymen finns det människor med ett stort och generöst hjärta som kan ta hans plats. Vi pratar om de människor som hjälper familjer i svårigheter att klara sig, med hjälp av speciella donationer. De som arbetar med välgörenhet vill oftast förbli anonyma och så var även fallet med den mystiska och generösa donatorn från Idaho, som gjorde en familj på 12 personer mycket lycklig, precis som en riktig jultomte. Ben Ashley och hans fru Misty arbetar hårt för att försörja sin stora familj och, som ni kan föreställa er, är det inte lätt för dem att möta behoven hos alla sina barn. Paret hade inte heller tillräckligt med pengar för att reparera den gamla skåpbilen de brukade åka i. Idag är det lyckligtvis åtminstone inte längre deras angelägenhet.

Ben Ashley ,myself, and our entire family are so extremely grateful and blessed by this secret santa! He knows how much...

Pubblicato da Misty Bierma Ashley su Martedì 15 dicembre 2020

Misty och Ben Ashley älskar barn och det är därför de har en så stor familj: 12 barn, av vilka många är adopterade och många fortfarande väntar på att officiellt bli adopterade. De är en stor familj och båda föräldrarna jobbar hårt för att alla ska ha allt det de behöver. Det är förstås inte lätt, men de gör allt de kan för att ekonomin ska gå ihop. Ben jobbar hela dagen och kommer ofta hem vid 22-tiden, medan Misty börjar jobba på kvällen och kommer hem efter midnatt. Som du säkert kan föreställa dig krävs det en hel skåpbil för att kunna förflytta hela familjen från en destination till en annan. Tyvärr gick skåpbilen de en gång hittat på en soptipp helt sönder för några år sedan och har sedan dess stått parkerad på deras uppfart.

Någon måste ha lagt märke till den skåpbilen och även alla ansträngningar som familjen Ashley gör varje dag för att leva ett värdigt liv, så pass mycket att de vackraste och mest oväntade presenterna kom just under julhelgen. Någon hade faktiskt donerat 10 000 dollar till familjen för att slutföra köpet av alla möbler de behövde till sitt hem, inklusive sängar till sina växande barn, och framför allt en ny skåpbil att kunna åka alla tillsammans. Känslorna hos Ben och Ashley när de fick dessa gåvor var otroligt starka och även framför kamerorna lyckades de inte hålla tillbaka. Hela familjen var mycket glad och tacksam för den fantastiska och oväntade gåvan.

 

Advertisement

En anonym jultomte som förverkligade drömmarna för en stor familj full av kärlek!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack