Han ber om skilsmässa från sin fru efter bara en månads äktenskap: "Utan smink är hon riktigt ful!" - TittaPaVideon.se
x
Han ber om skilsmässa från sin fru…
Den här tjejen har bestämt sig för att inte skaffa barn eftersom Den här kvinnan säger sig själv vara

Han ber om skilsmässa från sin fru efter bara en månads äktenskap: "Utan smink är hon riktigt ful!"

17 November 2021 • Av Hanna Birgitta Nilsson
766
Advertisement

Anledningarna till att ett par söker skilsmässa kan vara så många, men det skulle aldrig falla oss in att köra igång en separationsprocess med partnern av rent estetiska skäl. Vi vet att det kan låta riktigt absurt, men det vi ska berätta är historien om en egyptisk man som efter bara en månads äktenskap, har bett om skilsmässa från sin fru... av en absurd anledning!

via: Gulf News

Den otroliga händelsen ägde rum i Egypten, en man ansökte om skilsmässa från sin fru efter bara en månads äktenskap; anledningen till detta uppenbarligen alltför "hastade" beslut var en av de mest absurda man någonsin kan höra: mannen hävdade att hans fru utan smink var för ful. Mannen sa att han träffade sin fru på Facebook och tack vare bilderna som kvinnan lagt upp; i själva verket gjorde hon ingenting annat än att publicera selfies och bilder på sin profil där hon var väldigt sminkad i ansiktet, vilket gjorde henne väldigt vacker och eftertraktad.

Mannen kontaktade henne, de träffades och dejtade en tid och sedan bestämde de sig för att gifta sig. Det verkliga problemet började efter bröllopsnatten, när den nu intet ont anande mannen såg sin fru utan smink i ansiktet, och fann henne otroligt ful; hon var inte precis den kvinna han hade bestämt sig för att gifta sig med. Vad skulle han ha gjort?

Till slut valde den förbittrade mannen att ta den mest radikala vägen, nämligen skilsmässan.

I familjedomstolen i den egyptiska staden Heliopolis sa mannen: "Jag blev verkligen chockad för utan smink i ansiktet ser hon absolut inte ut som den jag träffade flera gånger innan jag bestämde mig för att gifta mig. Jag såg hennes bilder på Facebook , där hon är helt annorlunda. Jag blev lurad och nu har jag bestämt mig för att jag vill skilja mig från henne; till slut lurade hon mig för att hon döljde sina brister. Efter giftermålet såg jag hennes riktiga ansikte och utan smink är hon ful!"

Mannen hävdade också att han försökte förbise sin frus verkliga utseende, men det verkar som att han bara inte klarade det. Vi önskar att den här bedragna mannen snart ska hitta en ny fru, men vi rekommenderar honom starkt nästa gång att inte lita för mycket på sociala medier: de gör inget annat än att lura!

 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack