En ensamstående mamma lämnar sitt arbete som sjuksköterska för att ta hand om sina barn och starta eget - TittaPaVideon.se
x
En ensamstående mamma lämnar sitt…
En kille ringer efter en taxi åt sin flickvän som ska köra hem henne efter det att han sett hur hon klätt sig för kvällen De ber sin styvpappa att officiellt adoptera dem på ett rörande sätt (+VIDEO)

En ensamstående mamma lämnar sitt arbete som sjuksköterska för att ta hand om sina barn och starta eget

27 November 2021 • Av sofia
1.035
Advertisement

Att vara en arbetande mamma är inte lätt även om det borde vara normalt nu för tiden. Tyvärr blandas arbetsuppgifter med personliga åtaganden dagligen, vilket gör att föräldrar till små barn blir alltmer utmattade. Dessutom får vi aldrig glömma att tiden med barnen aldrig kommer tillbaka, med tanke på att de en dag kommer att växa upp och fortsätta att leva sina liv utan oss. En ung 30-årig sjuksköterska, som arbetade ansträngande skift, samtidigt som hon var ensamstående mamma till tre barn, bestämde sig för att säga upp sig för att ta hand om sina barn på bästa möjliga sätt. För att tjäna pengar och försörja sin familj bestämde hon sig för att starta ett eget litet företag som hon kan sköta direkt hemifrån. Kort sagt, denna mamma verkar ha hittat en balans mellan sitt privatliv och sitt arbetsliv.

Pelyn Tan är 30 år och fick sitt första barn när hon bara var 17. Genom åren studerade hon och blev sjuksköterska - en stor framgång för en ung mamma! Hon fick två andra barn och sedan skilde hon sig från sin make som lämnade henne helt ensam med uppgiften att sköta familjen. Det är inte lätt att försörja en familj och ställa mat på bordet när man är två föräldrar, än mindre som ensamstående. Den unga mamman tappade dock inte hoppet, även när hon tvingades jobba på svåra tider och oändliga skift. Hon insåg dock att hon inte spenderade tillräckligt med tid med sina barn och att hon objektivt sett var väldigt trött på sitt hektiska arbetsliv.

Att jobba som sjuksköterska är helt klart väldigt tufft, speciellt eftersom arbetspassen alltid kan vara olika och väldigt stressande. När du har barn hemma som väntar på middag kan i synnerhet nattskiften bli ett problem. Pelyn Tan höll denna rytm i 9 år, varefter hon, när hon blev en ensamstående mamma, insåg hon att något måste förändras om hon ville vara där för sina barn, så hon bestämde sig för att lämna sin medicinska karriär och stanna hemma. Den unga kvinnan beslutade sedan att bli egen företagare och jobba hemifrån.

Pelyn har nu öppnat sin butik i vilken hon säljer hembakat bröd och många andra godsaker som hon bakar direkt i sitt eget sitt kök. Instagramsidan för hennes företag växer för varje dag som går och beställningarna hon får blir också fler och fler.

Advertisement

Pelyn tycks äntligen ha hittat den rätta balansen mellan sitt privatliv och arbetsliv och vi kan inte göra annat än att gratulera henne för hennes beslutsamhet och mod. Vi hoppas att hennes webbutik kommer att bli alltmer framgångsrik med tiden!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack