Maken svimmar under förlossningen och hustrun tar ett foto för att dokumentera den lustiga händelsen - TittaPaVideon.se
x
Maken svimmar under förlossningen och…
Han har inga pengar till att köpa mat, ett tv-team går fram till honom och frågar honom: Han är på väg att stänga av maskinen som håller hans fru vid liv som är i koma men hon viskar till honom:

Maken svimmar under förlossningen och hustrun tar ett foto för att dokumentera den lustiga händelsen

17 November 2021 • Av Hanna Birgitta Nilsson
7.585
Advertisement

Vi vet alla att förlossningsögonblicket är ett av de mest spännande och viktigaste i en mammas och pappas liv; det är modern som i det ögonblicket ger hela sig själv och sin kropp för att föda det ofödda barnet, fadern har en så kallad "mindre" roll. Det finns de som står kvar utanför förlossningsrummet och hejar på sin partner och för livet som är på väg att födas och det finns också de som väldigt modigt bestämmer sig för att vara med i detta mycket magiska och enastående ögonblick ...

via: Reddit

Men inte alla nyblivna pappor kan hantera prestationsångesten och den mycket starka känslan av att bevittna partnerns förlossning och själva födelsen av barnet med sina egna ögon. Det är faktiskt ingen slump att många av dessa pappor som insisterar på att stanna kvar i förlossningsrummet bokstavligen svimmar inför hela läkarteamet! Just därför vill vi idag visa dig en väldigt rolig selfie som snabbt har blivit känd på internet och som ger skratt och stöd.

Vi vet att vi idag med den senaste tekniken och med en mobiltelefon alltid till hands kan föreviga varje ögonblick av vårt liv, även det mest absurda och otroliga; precis som den här kvinnan gjorde, som tog en rolig bild direkt efter förlossningen, hennes man svimmade på marken av alla känslor efter att ha bevittnat barnets födsel!

I det lustiga och absurda fotot som publicerades på Reddit kan man tydligt se kvinnan mycket nöjd med selfien som hon lyckades ta med sin make; det spelar ingen roll att han har kollapsat på marken efter att ha sett varje steg av sin frus förlossning, på bilden ser vi läkarteamet närma sig den avsvimmade mannen, allt medan en av barnmorskorna har hans nyfödda son i famnen.

En händelse som vi nu förstår varför den har hamnat så snabbt på nätet: den är för rolig!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack