En grupp unga idrottare ser en mormor och hennes barnbarn i svårighet och hjälper henne att bära matkassarna - TittaPaVideon.se
x
En grupp unga idrottare ser en mormor…
Några enkla tips på hur man blir av med lukten av cigarettrök i hemmet Huset fattar eld och hon kastar sig in bland lågorna för att rädda sina 4 barn

En grupp unga idrottare ser en mormor och hennes barnbarn i svårighet och hjälper henne att bära matkassarna

29 November 2021 • Av sofia
2.457
Advertisement

Det finns alltid ett behov av goda gärningar, men idag är det behovet kanske större än någonsin. Nyhetssändningar och tidningar överöser oss med dåliga nyheter, vilket är anledningen till att när vi hittar en positiv historia verkar den bli en ledstjärna för hopp i mörkret i dessa svåra tider. De goda gärningarna, de äkta, görs i tystnad utan att nödvändigtvis behöva annonsera ut dem, men om någon bevittnar en sådan händelse är det praktiskt taget omöjligt att strunta i den. Detta var just vad som hände i denna lilla och mycket enkla berättelse: en man var på väg att ingripa för att hjälpa en äldre kvinna och hennes barnbarn, trötta bärandes på matkassar, men innan han hann göra något bevittnade han ingripandet av ett helt lag med killar som precis hade avslutat sin träning. En scen som gav mannen hopp och gjorde att han ville dela den med resten av världen på Facebook.

It's the kind things you do when you think no one is watching. Today as football workouts were coming to and end an...

Pubblicato da John Butler su Martedì 13 luglio 2021

En äldre kvinna gick över gatan i sällskap med sina två barnbarn - de var på väg hem efter att ha handlat i mataffären och de två barnen försökte hjälpa sin mormor att bära matkassarna. Kassar som uppenbarligen verkade vara för tunga för både den äldre kvinna och hennes barnbarn, som ofta var tvugna att stanna upp för att återhämta sig och ställa ned påsarna. Mannen som sedan la upp bilden av scenen på Facebook höll på att ingripa och erbjuda sin hjälp till kvinnan och hennes barnbarn när pojkarna från fotbollslaget "St. Augustine High School" plötsligt dök upp och tog tag i saken. Hela laget eskorterade mormorn med hennes barnbarn hem, några hundra meter från den plats där de hade mött dem. Självklart kom mormorn och barnbarnen hem säkert och med alla matkassar intakta. Det var verkligen tur att de träffade på dessa unga pojkar som besparade kvinnan och barnen den stora ansträngningen som dessa kategorier av sköra människor ofta tvingas möta och i dessa situationer har de inte någon annan att förlita sig på än på sin egen styrka.

Lyckligtvis, i motsats till vad många tror, ​​är dagens unga människor ibland mycket ansvarsfulla och backar inte när deras hjälp behövs. Bra jobbat killar!

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack