Bruden ser sin man titta på matchen under deras bröllop: "Jag kan inte tro det!" - TittaPaVideon.se
x
Bruden ser sin man titta på matchen…
En gammal man går kilometer för att hitta en kompatibel njurdonator till sin fru En liten flicka äter endast kycklingnuggets i 10 år:

Bruden ser sin man titta på matchen under deras bröllop: "Jag kan inte tro det!"

20 November 2021 • Av Hanna Birgitta Nilsson
1.140
Advertisement

Bröllopsdagen bör vara en speciell dag för paret, för bröllopsceremonin och bröllopsmottagningen är ett unikt tillfälle. Det finns de har för stora förväntningar och de som har mindre press. Paret i den här historien skapade rubriker på internet efter att en video dök upp på TikTok där brudgummen tittade på en fotbollsmatch under mottagningen. Ett märkligt ögonblick, men ändå kontroversiellt: "Jag kan inte fatta att min man ser matchen på vårt bröllop!".

När man väljer datum för bröllopet görs många överväganden, först och främst hur vädret är under den perioden och om de närmaste vännerna och släktingarna kommer att kunna vara där. Det finns också de som uppenbarligen försöker anpassa äktenskap med sportevenmang. Tyvärr är det för fansen nästan omöjligt, som för Blake, brudgummen, huvudpersonen i en kort video som väckte mycket diskussion, att förena mottagandet av sitt bröllop med fotbollsmatchen. Uppenbarligen gillade hans fru inte det särskilt mycket.

Den unge brudgummen väntade till slutet av ceremonin för att genomföra sin "genialiska" plan: att placera mobiltelefonen framför parets bord, det vill säga han och hans nyblivna fru, precis under bröllopstårtan, så att han kan titta på matchen och delta under bröllopsfesten.

Många användare sa att de var ledsna för bruden som på en så viktig dag var tvungen att genomgå ett sådant beteende från sin man. "Han är inte närvarande just nu, vilket är ganska tråkigt", kommenterade en användare, medan en annan person lade till, "Det stör mig inte när män är uppslukade av sport ... men på bröllopsdagen? Är det ett skämt?". Sedan finns det de som försökte trösta bruden genom att säga att "hon hade det sämre": "Åtminstone stannade han hos dig, min gick till baren med sin far för att se matchen på vår bröllopskväll."

Och vad tycker du om den här typen av beteende?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack