Eleven hade inte hittat någon barnvakt, så läraren erbjuder sig att passa hennes lilla dotter åt henne under lektionen - TittaPaVideon.se
x
Eleven hade inte hittat någon barnvakt,…
Hur du tvättar glaset ugnen i några få steg och gör det rent och glänsande igen Hon har ingen plånbok, han beställer bara mat till sig själv: en katastrofal första dejt

Eleven hade inte hittat någon barnvakt, så läraren erbjuder sig att passa hennes lilla dotter åt henne under lektionen

19 November 2021 • Av Hanna Birgitta Nilsson
2.853
Advertisement

Att vara lärare är ett svårt och oerhört tillfredsställande jobb på samma gång, vilket inte bara innebär att förklara matematik eller historia för sina elever, utan även att skapa ett band med eleverna. Efter föräldrarna är lärarna de första figurerna som ger exempel på ansvar och utbildning och det är därför deras beteende är så viktigt för oss. Den här läraren höll till exempel en students dotter i sin famn under lektionen, för att låta hans elev studera och koncentrera sig. Tyvärr hade den unga kvinnan inte hittat någon barnvakt.

Le agradezco a este profe que me tuvo mi nena mientras yo estudiaba!! La verdad un genio total, todas las escuelas...

Pubblicato da Ludmila Disante su Sabato 30 ottobre 2021

Studenten Ludmila Disante publicerade ett inlägg på sin Facebook-sida för att läraren, en snäll man. Läraren, som i sin tur är pappa till fem barn och därför bestämt en expert på att hantera små barn, höll Ludmilas dotter i hans famn under lektionen. "Jag tackar den här läraren för att han höll min dotter medan jag pluggade", kommenterade flickan under bilden som naturligtvis blev viral efter några minuter. Den gripande gesten ägde rum i en skola i Brandsen, Argentina, och mannen som fångade allas uppmärksamhet heter Federico Tenreyro, och är professor i ekonomi och politik.

Den unga kvinnan skulle göra ett test den dagen, men hon hade inte hittat någon att anförtro sin 3 månader gamla bebis åt. Så utan barnvakt dök flickan upp och läraren erbjöd sig själv att hjälpa henne i klassen. Professorn sa att han höll barnet i hans famn tills den unga kvinnan hade avslutat testet: "Jag kände mig väldigt glad".

En fin gest, som får oss att hoppas på en bättre värld och som får oss att önska att våra barn och barnbarn träffar lärare av den här typen!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack