En handikappad man utan pengar ringer desperat polisen: de kör hem mat och ljus - TittaPaVideon.se
x
En handikappad man utan pengar ringer…
Två bästa vänner bestämmer sig för att skaffa ett barn och delar ansvaret även om de inte är ett par Den här tjejen har bestämt sig för att inte skaffa barn eftersom

En handikappad man utan pengar ringer desperat polisen: de kör hem mat och ljus

18 November 2021 • Av Hanna Birgitta Nilsson
7.765
Advertisement

Föreställ dig att leva ensam, i total fattigdom, vara handikappad och upptäcka att du plötsligt står utan el och inte kan betala elräkningen för att kunna använda den; ett verkligt sorgligt öde som på senare tid alltmer involverar människor som inte klarar av att klara sig själva. Som den sextioåriga huvudpersonen i denna berättelse som i förtvivlan tvingades ringa polisstationen för att få ljus och mat ...

Denna otroliga berättelse om fattigdom utspelar sig nära Sassari, en stad på italienska Sardinien, där en 60-årig man, fattig och dessutom lidande av ett funktionshinder, nästintill blind, tvingades ringa 112 om hjälp. Plötsligt stängdes hans elektricitet av och sextioårige ringde Sassaris lokalpolis eftersom han inte hade pengar för att betala elräkningen. Han hade inte heller någon mat i kylskåpet och eftersom han led av delvis blindhet, behövde han åtminstone stearinljus för att se på natten.

Den italienska polisen förstod uppenbarligen den svåra situationen och skyndade sig därför. Mannen bor i ett ganska isolerat hus på den sardiska landsbygden. Polisen försåg honom med såväl ljus som mat. En verkligt generös och dessutom oväntad gest.

När borgmästaren i den sardinska staden där den utblottade mannen bor informerades om tillståndet, hörde han genast av sig till socialtjänsten så att den handikappade mannen kunde hjälpas på lämpligaste sätt..

Lyckligtvis räddade det stora hjärtat hos dessa brottsbekämpande poliser den här mannen från förtvivlan, vi är alla oerhört tacksamma!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack