Han gifter sig med sin riskokare och skiljer sig efter bara 4 dagar: "Ingen partner är perfekt" - TittaPaVideon.se
x
Han gifter sig med sin riskokare och…
Ett par bestämmer sig för att inte ha någon bröllopsmiddag och spenderar alla sina pengar på 4 bröllopsresor De går ut för att äta på en snabbmatsrestaurang och kommer tillbaka med en kattunge som de hittat på gatan

Han gifter sig med sin riskokare och skiljer sig efter bara 4 dagar: "Ingen partner är perfekt"

12 Oktober 2021 • Av sofia
426
Advertisement

Inte alla äktenskap är avsedda att få ett lyckligt slut, det finns de som varar i åratal med samma passion och känsla och sedan finns det istället de som har en mycket kort varaktighet, på bara några dagar. Handlar det om att vara mer eller mindre kompatibel eller bara om olika sätt att se på saker och ting? Det finns inget enkelt svar på denna fråga, men historien vi vill berätta för dig i dag är verkligen otrolig och kommer att få dig att se på äktenskap på ett helt nytt sätt!

via: Daily Star

Putih,pendiam,manutan.gk banyak bicara,pinter masak..idaman bgt😊..anget meneh..tanpamu berasku gk mateng😀..#hiburan #senimanfotonyeleneh #sulekers

Pubblicato da Khoirul Anam su Domenica 19 settembre 2021

Han heter Khoirul Anam, han bor i Indonesien och har blivit känd runt om i världen efter det att han publicerat foton på sin facebooksida där han visade världen hur lycklig han är. Han bestämde sig för att gifta sig med sin elektriska riskokare, som han hade blivit galet förälskad i och det var verkligen inte någon "låtsas" ceremoni, mannen undertecknade till och med papper på äktenskapet mellan honom och apparaten, som du kommer att kunna se på bilderna som publicerades av Khoirul.

Det är ingen som vet anledningen till att den här mannen från Indonesien valde att gifta sig med sin riskokare, men i ett av hans inlägg på facebook, i bildtexten som beskriver hans "brud" säger han: "Hon är vit, hon är kärleksfull och lydig. Utan henne skulle mitt ris inte tillagas på ett sådant perfekt sätt."

En kärleksförklaring som verkligen är unik i sitt slag, ingen tvekan om saken!

Advertisement

Men inte alla kärlekshistorier är avsedda att vara för evigt. Tänk bara att äktenskapet mellan denna indonesiska man och hans favoritapparat bara varade i fyra dagar, varefter mannen bestämde sig för att permanent skilja sig från riskokaren. Orsaken till detta? Som Khoirul sa i ett efterföljande inlägg på facebook, "Det här är mitt slutgiltiga beslut, det är riktigt tungt. Men det är så jag känner just nu. I slutändan är ingen partner perfekt!"

Ja, kära Khoirul, ingen partner är perfekt, romantiska relationer och relationer överhuvudtaget med andra människor är redan mycket komplicerade och vi vågar inte ens föreställa oss komplexiteten i att försöka ha en relation med en elektrisk maskin som kokar och lagar ris. Vi är säkra på att det var lika bra att det gick som det gick för den här indonesiska killen, med tanke på allt.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack