En stolt pappa hyllar sin 14-åriga son som arbetar på en snabbmatsrestaurang hela dagarna men blir överöst av kritik - TittaPaVideon.se
x
En stolt pappa hyllar sin 14-åriga…
En hund förstår att hans husse inte mår bra, lyckas låsa upp ytterdörren och räddar hans liv De låter sina bröllopsgäster betala 3£ för varje tårtbit och ber om pengar från en gäst som tagit två bitar

En stolt pappa hyllar sin 14-åriga son som arbetar på en snabbmatsrestaurang hela dagarna men blir överöst av kritik

09 Oktober 2021 • Av sofia
1.116
Advertisement

Arbete är det som tillåter oss att leva ett värdigt liv, eller åtminstone borde det vara så, eftersom det tillåter oss att betala räkningarna, hyran och alla andra typer av dagliga utgifter. Förr eller senare måste alla i livet arbeta för att försörja sig. Men vid vilken ålder är det rätt att börja? De allra första åren i en människas liv bör handla om lek, studier och allt annat som är viktigt under barndomen och tonåren. När du sedan blir vuxen kan du göra vad du vill. Vanligtvis är det under tonåren som du provar på dina första deltidsjobb och får en uppfattning om vad det innebär att ha tider att passa och andra typer av ansvar.

Chris Crawford är dock väldigt stolt över sin son som, vid bara 14-års ålder, arbetar hårt för en välkänd snabbmatskedja. På internet har många människor kritiserat det faktum att en så liten pojke redan arbetar.

Pappa Chris gjorde ett inlägg på facebook där han stolt berömmer sin 14-årige son som kämpar med ännu en beställning från en kund på Burger King, den välkända amerikanska snabbmatskedjan. "Inte bara arbetar han varje dag, inklusive helger när de flesta barnen är ute och njuter av sommaren, men han åker dit väldigt tidigt och blir sen nästan varje gång han jobbar", kommenterade Chris, "han älskar varje minut av sitt liv. Att tjäna pengar, spara för att köpa en bil, fatta ansvariga beslut, bli en respektabel ung man - jag kunde inte vara mer stolt över honom! Se och lär latmaskar!"

Många människor på nätet delar dock inte pappans entusiasm och detta av en mycket enkel orsak, nämligen att ett barn bör få njuta av sin barndom istället för att behöva jobba på en snabbmatsrestaurang.

Människor på webben har väldigt delade meningar om denna stolta pappas inlägg och det finns dem som hävdar att det trots allt inte är något fel med att lära barn vad det innebär att arbeta, tjäna pengar och spara för att köpa en bil till exempel och sedan finns det de som å andra sidan tror att det är just dessa tidiga erfarenheter som orsakar trauma och problem i vuxen ålder.

"Att välja att gå till jobbet på heltid snarare än att vilja njuta av sommarlovet som barn betyder att något är fel", kommenterade en person, medan ytterligare en sa att "deltidsjobbet på Burger King" verkar vara ett heltidsjobb för den här killen. En annan kritisk person gissar på att det är ett sätt för pojken att lyckas komma hemifrån hela dagen med ursäkten att hans ska jobba, ett tecken på att situationen där hemma kanske inte är så fridfull. Dessutom finns det de som hävdar att pojken på detta sätt inte kommer att lära sig den sanna innebörden av ordet "tillräckligt", eftersom han alltid kommer att tro att han genom att ta sitt beteende till det yttersta kommer att belönas på något sätt. Som om det inte vore nog är risken att han i vuxen ålder snart kommer att tröttna på att arbeta och kommer kanske framförallt att tycka att arbetet är ansträngande efter att ha "arbetat hela sitt liv".

Advertisement

Kort sagt, har många kritiserat denna pappa som låter sin son arbeta vid bara 14-års ålder, men det finns också de som inte ser något fel med lite "hederligt arbete" och ansvar.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack