x
En 9-årig pojke blir mobbad på grund…
Hon låter sin 12-åriga son klippa sitt hår som en karaktär från en tecknad serie och han ser ut som en gammal gubbe (+VIDEO) En farmor gör rent sitt barnbarns dator med tvål och vatten:

En 9-årig pojke blir mobbad på grund av att han gillar att brodera: Hans pappa ger honom en symaskin

11 Augusti 2022 • Av sofia
10.837
Advertisement

Ett barn behöver stöd från sin familj när det växer upp: en pappa och mamma som kan uppmuntra och stötta barnets förmågor och drömmar - detta är det enda sättet för att se till att ett barn växer upp med självförtroende och goda chanser att uppnå lycka och framgång i livet. Tyvärr är inte alla föräldrar som Sams, en 9-årig pojke med en stor passion för sömnad, mobbad av andra barn på grund av hans ovanliga intresse bland hans kamrater. Hans pappa, Aaron, har bestämt sig för att överraska honom med en födelsedagspresent som kommer att uppmuntra honom att inte ge upp sin passion: en symaskin. Lille Sams reaktion är ovärderlig.


Det finns inget mer underbart än att se föräldrar stötta sina barn, stötta dem i deras passioner och visa dem att, vad som än händer, är det viktiga att de har roligt. Sam hade dock blivit lidande just på grund av sin passion för sömnad och broderi, en aktivitet som han alltid har ägnat sig åt med passion trots sin unga ålder. Den 9-årige pojken blev faktiskt retad och mobbad av några skolkamrater som uppenbarligen inte kunde förstå hur Sam kunde hade utvecklat denna typiskt feminina passion. Men vem har sagt att en pojke inte kan sy kläder?

Lyckligtvis blev Sam inte avskräckt av retandet och fortsatte att gå på sykurser för att förbättra sina färdigheter. Pappa Aaron bestämde sig för att överraska honom på hans födelsedag genom att ge honom en alldeles egen symaskin.

När Sam packar upp sin perfekt inslagna present, omedveten om vad som kan finnas i paketet, filmar hans pappa det hela i ett försök att fånga hans reaktion på video. När pojken äntligen förstår vad som finns framför honom kan han inte tro sina ögon: "Det är en symaskin !! Vänta lite, vilken typ av .. Det är en Singer! Tack!" utbrister den lilla killen av glädje. Reaktionen på den presenten filmades och lades upp på TikTok i en video som vann tusentals användares hjärtan. Vi är glada att Sam inte har gett upp sin passion på grund av samhällets inskränkta stereotyper. Ett barn bör uppmuntras till att vara sig självt, utan villkor eller påtvingade roller. Vi säkra på att Sam kommer att bli en fantastisk stylist!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack