Hon ser sin sons oljiga händer och undrar: "Är jag en dålig mamma för att jag låter honom jobba?" - TittaPaVideon.se
x
Hon ser sin sons oljiga händer och…
En autistisk kille fyller 15 år, men har inga vänner: Den här hunden har

Hon ser sin sons oljiga händer och undrar: "Är jag en dålig mamma för att jag låter honom jobba?"

09 Oktober 2021 • Av sofia
30.715
Advertisement

Föräldrar är villiga att göra vad som helst för sina barn och när de bestämmer sig för att bilda familj är de väl medvetna om att de kommer att behöva göra många uppoffringar för deras välbefinnande. Tills dess att de blir helt självständiga är barn ett stort ansvar, även ekonomiskt. Cassandra Lane har 5 barn och, både hon och hennes man, vet mycket väl priset för alla uppoffringar de gjort för att försöka se till att deras familj inte skulle sakna något. I en värld som är starkt splittrad mellan dem som har mycket pengar och de som verkar ha praktiskt taget ingenting i jämförelse är det lätt att bli avskräckt. Cassandra har alltid sett sina barns kamrater leva drömliv och på sikt kan denna tanke bli väldigt svår att hantera. Även om hon var säker på sin roll som mamma och all kärlek hon alltid gett till sina barn, började kvinnan tvivla en dag och ifrågasatte sig själv efter en händelse i hennes sons skola. Tack och lov gav hennes son henne det bästa svaret en förälder någonsin kunde få.

via: Newsner

En dag följde Cassandra med ett av sina barn, Zeke, för att ta sitt skolfoto. Det var slutet på sommaren och Zeke, som så många andra ungdomar, hjälpte familjen genom att arbeta i en bilverkstad under sommarlovet. Cassandra kunde inte låta bli att lägga märka till att hennes sons händer var smutsiga av motorolja, det var helt klart händerna på en person som arbetat i flera dagar i en verkstad. Hon märkte även att killen kände sig lite obekväm på grund av detta, men försäkrade honom om att de bara skulle ta bilder av ansiktet i skolan. Tyvärr hade hon fel, eftersom porträtten av ungdomarna togs från midjan och uppåt.

Plötsligt kände hon sig skyldig, kanske hade hon inte gjort tillräckligt för sin son? Alla andra ungdomar som var i skolan den dagen var välklädda och verkade leva ett helt annat liv än det hennes son var van vid.

Hennes son hade inte en ny bil, han hade inte de senaste kläderna och han levde inte samma bekymmerslösa liv som sina jämnåriga, detta var Cassandra säker på. Plötsligt kände kvinnan att hon hade misslyckats som mamma, men lyckligtvis var det bara ett ögonblick av svaghet. Cassandra pratade om sina tvivel med sin son Zeke och sa att hon var ledsen för att hon inte hade kunnat erbjuda honom mer än så. Hennes son lugnade henne dock på ett ögonblick och svarade med ett leende: "Vad är du ledsen för? För att du har lärt mig att jag måste jobba för att få det jag vill? För att du har lärt mig att ingen är skyldig mig något i livet?".

Advertisement

Ett samtal som omedelbart uppmuntrade Cassandra och som påminde henne om att vara stolt över sig själv som mamma, såväl som över sin son förstås. Cassandra hade lärt sin son värdet av pengar, uppoffring och hårt arbete, men framför allt hade hon alltid gett honom all sin kärlek.

Det är inte dyra kläder eller smarttelefoner som gör dig till en bättre förälder och ett barns lycka går inte att köpa med belöningar eller presenter.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack