En desperat mamma: "På min sons födelsedag, som har Downs syndrom kom bara en person" - TittaPaVideon.se
x
En desperat mamma: "På min sons födelsedag,…
Den här unga tjejen började föda upp hönor när hon bara var 14 och idag har hon 800 stycken och säljer deras ägg Läkarna sa att hon inte skulle kunna bli mamma, men idag har hon en 5-årig son

En desperat mamma: "På min sons födelsedag, som har Downs syndrom kom bara en person"

06 Oktober 2021 • Av sofia
869
Advertisement

Föräldraskap är redan ett heltidsjobb för alla mammor och pappor där ute, men föräldraskap till ett barn med Downs syndrom är det ännu mer. Inte bara måste barnet med särskilda behov uppfostras, utbildas och vårdas, men det kan också bli det ovetande offret för särbehandling och missuppfattningar av oförskämda och elaka människor som fortfarande tror att människor med Downs syndrom inte förtjänar respekt, uppmärksamhet och värdighet.

via: The Sun UK

En situation som denna anonyma mamma känner till mycket väl, som nyligen publicerade en kort video med ett starkt känsloladdat innehåll på sitt TikTok konto. Mamman till ett femårigt barn med Downs syndrom, berättade med få men effektiva ord mellan tårarna att på födelsedagsfesten organiserad för hennes lilla son, som han hade bjudit alla sina vänner och skolkamrater på, hade bara en av dem dykt upp. Bara en.

En situation som framförallt sårade hans mamma, som var besviken och ledsen över det som hände. Här är vad hon sa i videon som publicerades på TikTok: "I helgen hade vi en födelsedagsfest för min son som fyllde fem år. Vill du veta hur många som kom? En. Normalt skulle detta vara tråkigt för vilket barn som helst, men mitt barn har Downs syndrom."

Mamman, chockad och i tårar, fortsatte med dessa ord: "Min son har Downs syndrom och att han inte insåg vad som hände gjorde ont. Men vad händer när han får reda på det? Vad kommer att hända när han vet att han blivit utesluten avsiktligt och varför?"

Starka ord som verkligen inte gick obemärkt förbi av de människor på nätet som såg videon publicerad av denna förkrossade mamma. Många ställde sig omdelebart på kvinnan som är mamma till det stackars femåriga barnets sida. Många av dem som lämnade stödjande kommenterarer var föräldrar med liknande erfarenheter och berättelser, såsom exempelvis: "Mina två barn med Downs syndrom har aldrig blivit inbjudna till andra födelsedagsfester än deras kusiners. Jag vet att barnen i deras klasser har deltagit vid många fester under åren. Jag förstår det och jag gråter ofta mycket på grund av detta."

Advertisement

Varför är människor så elaka och hjärtlösa? Inget barn förtjänar att tvingas fira sin födelsedag ensam!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack