x
En 38-årig mamma berättar om livet…
Den här kvinnan har inte åkt på semester sedan flera år tillbaka för att ta hand om sin tama tukan som är rädd för att bli övergiven Den här unga tjejen började föda upp hönor när hon bara var 14 och idag har hon 800 stycken och säljer deras ägg

En 38-årig mamma berättar om livet med 12 barn: "Jag utbildar dem i hemmet och vi har en minibuss med 15 platser"

07 Oktober 2021 • Av sofia
8.456
Advertisement

Det finns par som inte kan få barn och sedan finns det de som har "för många"! Courtney och Chris Rogers har totalt 11 barn och med en tolfte bebis på väg kan vi utan tvekan säga att det är en mycket stor familj. Courtney har fött 11 barn på tio år och förbereder sig vid 38-års ålder för att föda det som sannolikt kommer att bli hennes sista barn. Ett rekord som säkert har överträffats av andra familjer, men som ändå gör Courtney och Chris till superföräldrar! Alla deras barn har namn som börjar med bokstaven "C" och nu hoppas Chris på att det är en flicka på väg, så det kommer att finnas 6 pojkar och 6 flickor i huset. Men hur tar de hand om alla dessa barn? Det är inte lätt, framförallt inte när det gäller praktiska frågor såsom utrymme... men det är inte omöjligt heller.

via: Daily Mail

Courtney är en hemmamamma medan Chris är pastor. Paret lever ett lyckligt liv tillsammans med sina 11 barn på en mark i Santa Fe i New Mexico (USA). Familjelivet är underbart, men det är ingen dans på rosor. Courtney berättar att hon spenderar ungefär 1200 dollar i månaden på mat och att utrymmet i huset håller på att ta slut. Lyckligtvis hade hennes man Chris redan förutspått en ökning av sovrum och badrum och inom kort kommer familjen att ha minst ett rum för vartannat och fyra badrum.

Familjen Rogers bor ute på landsbygden där de odlar marken och sköter om sina djur. Alla deras barn bär begagnade kläder och för närvarande undervisas de i hemmet. Varje år åker de på semester minst en gång och reser i sin 15-sitsiga skåpbil. De tvingas numer att hyra lägenhet på semestrarna eftersom två hotellrum inte räcker för att rymma dem alla.

Courtney älskar att vara gravid, verkar inte lida särskilt mycket av att vara illamående på morgonen och klarar att arbeta även under graviditetens sista skede. Om hennes kropp inte hade reagerat så bra på graviditeterna, hade hon förmodligen inte skaffat så många barn. Även om hon hade några problem med sin förra graviditet, förbereder hon sig för att föda sitt sista barn, som förmodligen kommer att födas med kejsarsnitt.

Advertisement

Courtney laddar ibland 3 tvättmaskiner om dagen, medan hon för luncher och middagar får allas samarbete. Familjen har dock kritiserats på nätet för att vara så stor: "Jag har kritiserats för att jag har fått för många barn på för kort tid, men jag tar hand om mig själv och mina barn", säger Courtney, "människor som frågar mig hur jag lyckas ge alla mina barn tillräckligt med uppmärksamhet, är vanligtvis de som skickar sina barn till skolan. Jag förstår inte deras logik när jag är med mina barn 24 timmar om dygnet."

Vad tycker du om denna stora familj? Skriv till oss i kommentarerna!

Tags: BarnOtroligtFamilj
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack