Hon spenderar 4 100 £ på att göra sig snygg inför förlossningen: "Det handlar om min mentala hälsa!" - TittaPaVideon.se
x
Hon spenderar 4 100 £ på att göra…
En trafikpolis delar sitt paraply med två gatuhundar som han vill försöka skydda från det kraftiga regnet Den här kvinnan har inte åkt på semester sedan flera år tillbaka för att ta hand om sin tama tukan som är rädd för att bli övergiven

Hon spenderar 4 100 £ på att göra sig snygg inför förlossningen: "Det handlar om min mentala hälsa!"

07 Oktober 2021 • Av sofia
614
Advertisement

Alla kvinnor som åtminstone en gång i sitt liv har fött barn har med stor sannolikhet inte funderat över att göra sig så snygga som möjligt i det mycket känsliga förlossningsögonblicket. I den stunden som kan verka som en evighet är de viktigaste sakerna att tänka på andra, såsom smärta, sammandragningar, väntan på att efter nio långa månader äntligen få se sin lilla bebis. Ändå finns det en kvinna, en brittisk influencer vid namn Carla Bellucci, som har en helt annan syn på saken...

via: The Sun UK

Hennes namn är Carla Bellucci och hon är en ganska känd person på nätet, och det är verkligen inte första gången som det pratas om henne på grund av hennes bisarra val och konstiga uttalanden. En av de sista saker hon gjort, som har väckt stor uppståndelse i media, rör ögonblicket inför hennes förlossning. Den engelska kvinnan berättade att hon för närvarande hade spenderat cirka 4 100 pund på att göra sig vacker inför den mycket viktiga dagen. Det här är hennes egna ord: "Jag har gjort lite galna saker. Jag vill vara vacker vid förlossningen. Jag ska föda med kejsarsnitt så jag fick chansen att hinna planera allt. Jag bokade allt så snart jag visste födelsedatumet. Jag bestämde mig för att jag inför den dagen ville vara i form och inte ville se ful ut. Det är viktigt eftersom man på så sätt känner sig bättre i det här känsliga ögonblicket, det handlar helt enkelt om min psykiska hälsa!"

Men Carla Belluccis uttalanden tar inte slut här: "Tänk er att jag har bokat vaxning för hela kroppen. Ni anar inte hur lång tid det tar att återhämta sig efter ett kejsarsnitt. Om något går fel och jag måste bli kvar på sjukhuset i flera veckor vill jag vara vacker under hela min vistelse. Jag vill inte ligga på sjukhus och se ut som att jag inte tar hand om mig själv"

Sammanfattningsvis spenderade denna influencer 4 100 £ på ett ögonbrynslyft, läppfyllning och en ansiktsbehandling, ny frisyr med slingor, tandblekning, manikyr och pedikyr. Och trots allt verkar det inte vara tillräckligt för henne. Varför denna fixering vid att se felfri ut under förlossningen?

Advertisement

I ett så känsligt och viktigt ögonblick för en blivande mamma hamnar allt på andra plats, även utseendet, men Carla Bellucci verkar vara av en helt annan tanke. Gör hon rätt i att ägna så mycket tid och pengar åt sitt utseende på sjukhuset? Vad tycker du?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack