Fotografen raderar bilderna på brudparet framför deras ögon - ett bröllop som bli svårt att glömma - TittaPaVideon.se
x
Fotografen raderar bilderna på brudparet…
Hon blir gravid vid 62-års ålder trots att hon är i klimakteriet och har en steril man: Sminkets magi - 15 personer som har valt att totalt förändra sitt utseende med hjälp av smink

Fotografen raderar bilderna på brudparet framför deras ögon - ett bröllop som bli svårt att glömma

25 September 2021 • Av sofia
1.572
Advertisement

Har du någonsin varit på ett bröllop där fotografen har ställt till det och lyckats förstöra den speciella dagen för paret? En ganska sällsynt men samtidigt absurd situation som kan skapas av mycket olika skäl. Ett vittnesmål om en sådan obehaglig händelse kommer från en anonym kvinna som på Reddit publicerade sin historia efter att ha deltagit vid ett minst sagt turbulent bröllop!

Den anonyma kvinnan som skrev inlägget på Reddit berättar att hon hade varit den officiella bröllopsfotografen till en nära vän till henne. Synd bara att huvudpersonen i denna absurda historia inte är en professionell fotograf utan en djurfrisör som älskar att ta bilder på sina fyrbenta kunder och publicera dem på sina sociala medier. Detta och andra saker gjorde bröllopet som hon blit bjuden på till en mycket minnesvärd dag, men av fel anledningar. Det här är hennes historia: "Jag är egentligen inte fotograf, jag är en hundfrisör. Jag tar många bilder på hundar under dagarna för att lägga ut dem på facebook och instagram, jag fotar väldigt sällan andra saker än hundar, även om jag har lite erfarenhet av andra typer av fotografering. En av mina vänner gifte sig för några dagar sedan och ville spara pengar så han frågade mig därför om jag kunde sköta fotograferingen. Jag sa till honom att det inte riktigt är min starka sida, men han övertygade mig om att han inte brydde sig om huruvida de var perfekta. De hade en tajt budget och jag gick med på att göra det för 250 $, vilket inte är några pengar för ett 10 timmar långt evenemang.

Kort sagt slutar det med att jag fotograferar hela ceremonin och under middagen filmar jag de inbjudna personernas tal. Jag började runt 11 och skulle sluta runt 19:30. Runt 17-tiden serveras mat och jag fick höra att jag inte fick äta eftersom jag var tvungen att ta bilder. Faktum är att de inte ens fanns en plats för mig vid något bord. Jag började tröttna och vid det här laget ångrade jag att jag gjorde jobbet för nästan ingenting och det var dessutom väldigt varmt..."

Kvinnan avslutade sedan sitt inlägg med dessa ord: "Jag sa till brudgummen att jag var tvungen att avlägsna mig i 20 minuter för att få något att äta och dricka. Det fanns ingen öppen bar eller något annat, jag kunde inte ens få vatten och min två flaskor vatten hade stått tomma ett tag. Han svarade att jag antingen skulle vara fotograf eller gå därifrån utan att få betalt. I värmen, hungrig och allmänt irriterad på grund av omständigheterna frågade jag honom om han var säker och han sa ja, så jag raderade alla foton jag tagit av honom framför ögonen på honom, sa att jag inte var hans fotograf längre och gick därifrån. Säg mig nu, var det jag som gjorde fel i den här situationen?"

Många människor på reddit har ställt sig på den improviserade bröllopsfotografens sida, hur skulle du ha reagerat i en sådan situation?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack