En mamma tar hål i öronen på den 2 månader gamla dottern utan pappans tillstånd - han blir vansinnig - TittaPaVideon.se
x
En mamma tar hål i öronen på den…
En fotograf säger åt en modell att inte äta på 2 veckor, men hon sätter honom på plats Han har ett högre IQ än Einstein:

En mamma tar hål i öronen på den 2 månader gamla dottern utan pappans tillstånd - han blir vansinnig

26 September 2021 • Av sofia
1.271
Advertisement

När ett par bestämmer sig för att skaffa barn bör de åtminstone enas i stort om vilken typ av uppfostran som ska ges till barnen och om några allmänna frågor. Det viktiga är inte att vara 100% överens om varje enskilt ämne, utan att man har en gemensam idé och befinner sig på samma våglängd. Annars kan det lätt uppstå problem hos paret vilket naturligtvis påverkar hur man sköter barnen.

Det här paret var övertygade om att de hade liknande idéer angående de flesta saker innan de fick Alicia, deras vackra lilla dotter. Det fanns bara en sak, en lite känslig sådan, som de fortfarande bråkade om: att ta hål i öronen. Även om deras diskussion aldrig nådde någon verklig slutsats, hade Alicias pappa aldrig kunnat förvänta sig att hans fru skulle fatta det beslutet även å hans vägnar.

via: Reddit

Alicias pappa hade alltid varit oense om att ta hål i öronen på små flickor, särskilt på deras dotter: "Min fru och jag hade ett kraftigt bråk om detta innan Alicia föddes. Min fru kommer från en kultur där det anses vara normalt, men jag känner mig inte bekväm med att min dotter går igenom en sån smärtsam process och jag vill hellre vänta tills hon är äldre så att hon kan välja själv om hon vill göra det" säger pappan. Mannen var övertygad om att hans fru skulle respektera hans synvinkel så chocken blandad med ilska var stor när han en dag kom hem från jobbet och märkte att lilla Alicia hade två vackra guldörhängen i sina öron.

Så här beskriver pappan händelsen: "Jag frågade vad som hände och hon sa att de hade bestämt sig för att ta hål i öronen som dagens huvudaktivitet." Efter det reagerade mannen på ett mycket starkt sätt: "Jag kände ren ilska och tog genast bort Alicias örhängen och slängde dem", förklarar han.

Hustrun tyckte att hennes mans reaktion var totalt respektlös och somnade i ett annat rum. Maken tycker å andra sidan att han har agerat rätt: "Hon lät ta hål i Alicias öron utan mitt tillstånd (eller snarare utan Alicias tillstånd!)". Mannen bad till och med människor på reddit om ett yttrande för att förstå om hans reaktion var rätt eller fel. Debatten om detta är fortfarande öppen och medan många hävdar att det är för tidigt att ta hål i öronen på ett barn som är så litet, ser många andra inte det som ett problem.

Naturligtvis är det viktigaste av allt att ha respekt för din partners åsikter och att inte göra saker i smyt, särskilt i frågor som rör dina barns uppfostran.

Tags: BarnBerättelser
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack