Han får inte betalt för renoveringsarbetet så han förstör sin kunds badrum med en hammare - TittaPaVideon.se
x
Han får inte betalt för renoveringsarbetet…
Dessa flickor blev förväxlade vid födseln och växte upp i två olika familjer under 3 år och idag är de bästa vänner 16 personer som ställt sig vid spisen och ställt till med kulinarisk kaos

Han får inte betalt för renoveringsarbetet så han förstör sin kunds badrum med en hammare

23 September 2021 • Av sofia
17.218
Advertisement

"Vem ska betala mig nu?" - det här är frasen som en av de två byggarbetarna som var ansvarig för renoveringen av Amber Truckes hus sa till sin kund. Händelsen ägde rum i Colorado Springs, i USA, där några byggarbetare som hade utfört ett renoveringsarbete kände sig lurade av husets ägare. Enligt deras ord skulle kvinnan inte ha betalat summan för renoveringen. Den rasande byggarbetaren gick sedan tillbaka till Ambers hus och med en hammare i handen började han förstöra alla plattor som han själv hade lagt i badrummet. Kvinnan, chockad över den reaktionen, filmade allt med sin mobiltelefon.

Enligt vad som sagts skulle Amber Trucke, ägaren till huset, ha behövt betala $ 7.555 till de byggarbetare som hon hade bett utföra renoveringsjobbet. Synd att hon bara betalade 3 300 dollar! Som förklaring sa Amber att hon var missnöjd med slutresultatet, men byggarbetarna sa att de aldrig hade fått ett sådant klagomål från sin kund. Så var ligger sanningen?

Faktum är att de två männen som utfört arbetet, Terry James Gregory och Jordan Cazares, blev rasande över att ha lagt ut pengar för inköpet av material och kände sig ”lurade” av sin kund och återvände till platsen för att hämnas.

Medan han bokstavligen krossar det renoverade badrummet med en hammare, ropar en man: "Jag arbetade i veckor med detta projekt. Jag spenderade tusentals dollar. Vem ska betala mig nu?".

Ägaren, Amber, fruktade för sin säkerhet och filmade scenen för att visa att det som ägde rum framför hennes ögon var mer än att bara "förstöra hennes badrum". I verkligheten stämmer inte arbetarnas version alls överrens med hennes: "Detta har aldrig hänt förut och det är inte normalt. Det fanns många andra projekt som ingick i kontraktet som hon inte var villig att betala", sa en av byggarna.

Advertisement

Var reaktionen från denna man överdriven enligt din åsikt? En sak som är säker är ju i alla fall att han hämndades ordentligt för ett jobb han hade utfört och som han aldrig hade fått betalt för...

Skriv din åsikt i kommentarerna!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack