En fotograf säger åt en modell att inte äta på 2 veckor, men hon sätter honom på plats - TittaPaVideon.se
x
En fotograf säger åt en modell att…
Fastighetsägaren anullerar en av sina hyresgästers kontrakt för att hon skräms av hennes tatueringar En mamma tar hål i öronen på den 2 månader gamla dottern utan pappans tillstånd - han blir vansinnig

En fotograf säger åt en modell att inte äta på 2 veckor, men hon sätter honom på plats

26 September 2021 • Av sofia
16.536
Advertisement

Det är ingen hemlighet att nöjesvärlden har både positiva och negativa aspekter. Bortom det vi ser framför en liten eller stor skärm, finns det en värld som består av gråzoner där artister ofta tvingas följa mycket strikta regler för att framstå perfekta inför sin publik. Detta gäller inte bara bio och tv, utan även modevärlden. Tänk bara på modellerna som för att kunna gå modevisningar tvingas anpassa sig efter alla regler relaterade till mat som de måste "följa" för att kunna behålla sin avundsvärda form...

Många modeller gör verkligen sitt yttersta för att bibehålla sin vikt och form för att se till att de kan fortsätta att bära modekläder utan att de sitter fel, men sedan finns det även de som absolut inte är överens om detta, åtminstone inte till fullo. Den belgiska influencern och modellen The Wizard Liz har på sitt tiktok konto publicerat en kort video som filmades av en vän till henne som var närvarande och bevittnade det hela. Fotografen som skötte fotograferingen av tjejen som sedan skulle gå en modevisning för ett klädesföretag, rådde henne att undvika att äta de kommande två veckorna, så att hon kunde gå ner i vikt så mycket som det behövdes för att bära kläderna.

Modellen kunde dock inte tro sina öron efter att ha hört vad mannen just hade sagt till henne, så hon svarade honom så här: "Tur för dig att jag älskar mig själv och min kropp. Om det hade funnits en annan mer osäker modell i mitt ställe, skulle hon förmodligen inte ha vetat vad hon skulle ta sig till efter en sådan kommentar. Hon skulle bokstavligen ha slutat äta, börjat väga maten och börjat tappa sitt hår. Du bör tänka efter innan du pratar med människor, man gör inte så här. Jag är redan väldigt smal och även om jag inte hade varit det har du ingen rätt att tala om för mig vad jag ska göra med min kropp. Nu får du tala om för din kund att jag inte längre kommer att ställa upp och bli fotograferad. Kom ihåg att du ska vara försiktig med vad som kommer ut ur munnen på dig eftersom det verkligen kan skada människor!"

Advertisement
Självklart har videon som publicerades av denna influencer redan spridits på nätet, gjort många människor upprörda och visat för hela världen vilka bedrövliga situationer många modeller tvingas hamna i under sina försök att förverkliga sina drömmar om att gå på catwalken och skapa sig ett namn. Men ibland, som du ser, kan priset vara på tok för högt.
 
Vad tycker du om den obehagliga episoden som den här unga modellen råkade ut för?
 
 
 
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack