En flicka springer för att krama sina äldre syskon som kommer hem från skolan eftersom hon inte var van vid att inte se dem under så lång tid - TittaPaVideon.se
x
En flicka springer för att krama sina…
Hon hittar en räv i sin trädgård och det är genast kärlek vid första ögonkastet mellan dem Den vill inte vara hemma själv - en hund kramar om sin husse för att övertala honom om att inte gå ut

En flicka springer för att krama sina äldre syskon som kommer hem från skolan eftersom hon inte var van vid att inte se dem under så lång tid

18 September 2021 • Av sofia
14.388
Advertisement

Ibland är det som behövs i livet helt enkelt en god dos av glädje och godhet för att få oss på bra humör. Det är därför den korta videon där en liten flicka på bara några månader springer för att träffa sina tre syskon som just kommit hem från skolan blev viral på kort tid. Videons innehåll verkar egentligen inte vara något speciellt om det inte vore för historien bakom som är kopplad till något som förenar oss alla sedan den stunden då vi blev överraskade av covid-19. För många av oss har covid-19 inneburit en förändring av både vanor och sociala relationer, medan det för andra, särskilt för de små, har varit "normalitet". Flickan i videon var van att ha sina syskon hemma varje dag, just på grund av covid. Nu kan hon inte låta bli att glädjas som om hon inte hade sett dem på flera månader, varje gång de kommer hem från skolan.

Lilla Emelia "Emmy" Muddamalle kunde inte vänta med att få krama sina tre äldre bröder, 10-åriga Liam, 8-åriga Levi och 6-åriga Lucas, i slutet av dagen. Huvudorsaken är att Emelia, liksom andra barn födda under pandemin är van vid lockdown och alla konsekvenser som detta får, både positiva och negativa. I hennes fall var det normalt att ständigt vara omgiven av sina tre bröder hemma, så pass mycket att det band som har skapats mellan dem definitivt är mycket starkt. Tänk då hur det måste ha känts när flickan plötsligt inte hade dem hemma hela dagen på grund av att skolorna öppnats igen.

För ett barn är detta en betydande förändring och därför får videon av den lilla tjejen som springer lyckligt mot sina syskon en annan innebörd och vi förstår ännu mer all hennes glädje.

Emelias mamma, Brittany Muddamalle, kommenterade dotterns situation med dessa ord: "Hon har aldrig sett sina syskon vara hemifrån så länge, som om de lämnat henne. Det här är första gången. Hon kommer att vakna från sin tupplur och kommer förmodligen att tänka, 'Vart har mina syskon tagit vägen?' och kommer att leta efter dem runt om i huset hela dagen."

Emelias bröder är också glada över att se henne igen, eftersom glädjen att återvända hem och vara tillsammans igen är en gemensam känsla.

Om du har haft en dålig dag kommer dessa barns skratt säkert att värma ditt hjärta och göra din kväll lite bättre!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack