Den här hunden kontrollerar varje natt att hans ägare har somnat och är en praktiskt taget perfekt barnvakt - TittaPaVideon.se
x
Den här hunden kontrollerar varje natt…
En ensamstående mamma med ekonomiska problem lämnar allt för att flytta in i ett minihus - nu lever hon på 75 $ 15 personer som återskapat gamla fotografier för att hylla skönheten från svunna tider

Den här hunden kontrollerar varje natt att hans ägare har somnat och är en praktiskt taget perfekt barnvakt

20 September 2021 • Av sofia
13.390
Advertisement

Att ha ett husdjur hemma förändrar verkligen livet för den familj som har bestämt sig för att vara värd för det till det bättre. Det är allmänt känt att en hund eller en katt kan bli stabila medlemmar i en familj med tiden, som om de vore människor utrustade med ord, rationell förmåga och känslor. Känslor saknas åtminstone inte hos dessa underbara fyrbenta änglar, som när de väl knytit an till sin matte och husse översvämmar dem med ovillkorlig kärlek.

via: The Dodo

Möt Killian, en mycket söt hund som har varit en del av familjen Rottet under en längre tid. Denna fyrbenta vän har blivit så van vid familjelivet att han nästan verkar ha tagit mamma Kellys plats, som tar hand om sina tre barn varje dag. Och du vet säkert att relationen som kan uppstå mellan ett barn och en hund kan vara utomordentligt speciell och detta var precis vad som hände mellan Killian och Kelly Rottets tre barn.

Varje natt, när de tre barnen i huset har somnat i sina sängar, kan Killian inte låta bli att kontrollera att alla mår bra och att de sover ordentligt, som att han var deras mamma!

Killian går runt i husets alla rum för att se till att alla i familjen mår bra och drömmer sött. Först början hon med rummet där de tre barnen sover sedan går hon och kontrollerar att Kelly och hennes man också sover ordentligt!

Hunden Killians vackra vana förevigades av övervakningskamerorna hemmas hos familjen Rottet och på ett av de inspelade videoklippen kan man se Killian gå sin runda i sovrummen i huset, som om han var tvungen att inspektera allt innan han gick och lade sig. Kelly Rottet är övertygad om att hennes älskade hund faktiskt beter sig så här eftersom han vill säga "godnatt" till sina favoritmänniskor, till dem som har välkomnat honom med öppna armar och fått honom att känna sig som en del av "flocken".

De mycket söta bilderna som tagits av paret Rottet verkar ju tala för sig själva:

Advertisement

Denna söta scen blev snabbt populär runt om i världen och gick rakt in i hjärtat hos hundratusentals människor på nätet, men å andra sidan, vem skulle inte vilja ha en sådan omtänksam hund hemma som kommer och säger godnatt innan du går och lägger dig och tittar till dig för att du ska känna dig trygg och säker?

Tags: HundarBarnRörande
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack