En liten pojke pekar på den starkast lysande stjärnan på himlen och säger att det är hans mamma och han vet att hon alltid kommer att finnas vid hans sida - TittaPaVideon.se
x
En liten pojke pekar på den starkast…
En äldre man råkar göra en överföring på 71 000$ till en okänd människa som vägrar ge tillbaka dem

En liten pojke pekar på den starkast lysande stjärnan på himlen och säger att det är hans mamma och han vet att hon alltid kommer att finnas vid hans sida

09 September 2021 • Av sofia
761
Advertisement

Det band som bildas mellan en mamma och ett barn är olösligt och varar för alltid, även efter förälderns försvinnande. Tyvärr berövar livet oss ofta möjligheten att spendera mycket av vår tid med våra föräldrar genom att ta ifrån oss dem för tidigt. Alla tvingas vi hantera förlusten av en förälder förr eller senare, men det är verkligen orättvist att behöva förlora en mamma när man bara är ett barn.

Pojken i den här videon verkar vara mycket medveten om var hans mamma befinner sig just nu och det är självklart i himlen. I videon pekar den lilla killen på den starkast lysande stjärnan och säger högt att det är hans mamma, vilket får de människor som vid det tillfället filmade honom att bli rörda till tårar.

"Titta! Det där är min mamma!" ropar barnet högt till en kvinna som är med honom och som förmodligen är den som filmar scenen. En minst sagt rörande scen om man tänker på att detta barn förlorade sin mamma i en ålder då han fortfarande skulle behöva henne i många år framöver. För att vara ärlig behöver man väl alltid sin mamma hela sitt liv och det är alltid tufft att inse att du inte längre är ett "barn", utan en vuxen. Detta barn behöver dock inte växa upp så snabbt, men ändå vet han mycket väl att hans mamma är borta och att hon är i himlen. Det han tittar på är den stjärna som lyser starkast och i hans ögon är det hans mamma som alltid fortsätter att finnas vid hans sida, även uppifrån himlen.

Det är häpnadsväckande hur den lilla killen, trots att han måste lida oerhört mycket av sin mammas frånvaro, är entusiastisk och glad över att veta att det är hans mamma, att hon finns där och att hon alltid kommer att finnas där för honom när han tittar upp mot himlen... I videon kan du höra snyftningar och tårar och vi är säkra på att även du kommer att behöva näsdukar för att titta på denna rörande video.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack