Han parkerar på en plats med parkeringsförbud och blockerar sopbilen - grannarna hämnas

sofia

04 September 2021

Han parkerar på en plats med parkeringsförbud och blockerar sopbilen - grannarna hämnas
Advertisement

En del människors respektlöshet fortsätter att vara ett problem för alla de som försöker leva sina liv på ett ärligt och värdigt sätt. Att undvika att parkera framför uppfarter, lastplatser eller på platser reserverade för funktionshindrade borde vara normalt, men ändå finns det många människor som fortsätter att inte bry sig om att deras handlingar skapar problem för andra. I Branscombe, en liten stad i Devon (Storbritannien), stod en mercedes parkerad på en plats med parkeringsförbud avsedd för sopbilen. Resultatet av detta respektlösa beteende mot lokalsamhället var att invånarna berövades det utrymme som var reserverat för upphämtningen av deras avfall.

Deras hämnd dröjde inte länge.

via sidmouth

Advertisement

sidmouth / David Miller

Denna mystiska mercedes stod parkerad i två dagar på platsen med parkeringsförbudet, vilket blockerade framkomsten för sopbilen som skulle hämta upp invånarnas avfall. De som bor just på Parsons Lane försökte spåra ägaren till bilen, men lyckades inte.

I staden hade invånarna redan klagat över att det inte fanns någon effektiv upphämtning av deras källsorterade sopor varje vecka, men den dåligt parkerade bilen blev bokstavligen droppen de  som fick de stackars invånarna att helt tappa fattningen. För att hämnas på denna otroliga respektlöshet beslutade grannarna att ställa ut sina soppåsar runt denna mercedes. Därefter fotograferade de den sopklädda bilen och lade upp bilden på sociala medier.

sidmouth / David Miller

Historien slutade med ett samtal till polisen och  lyckligtvis lyckades polisen spåra bilens ägare genom försäkringsbolaget. Bilen togs därför omedelbart bort, medan grannarnas sopor fortfarande står kvar. Vi hoppas att denna lilla stad i Devon inte kommer att bli överväldigad av alltför obehagliga lukter och att repsektlösa människor från och med idag kommer att tänka till en extra gång innan de parkerar någonstans där de inte borde.

Advertisement