Han är över 80 år gammal men fortsätter att överraska alla med sin vältränade kropp

av sofia

02 September 2021

Han är över 80 år gammal men fortsätter att överraska alla med sin vältränade kropp
Advertisement

På catwalken över hela världen är vi vana vid att se väldigt unga modeller i eleganta kläder från viktiga internationella designers. Men vad händer när en 80-årig modell tar över i denna till synes "perfekta" och skinande värld? Wang Deshun har lockat till sig blickar sedan sitt första framträdande på catwalken och är sedan dess fortfarande ett exempel att följa för alla de som vill hålla sig i form och förbli "unga" även efter en viss ålder. Supermodellen är 85 år idag, men han är fortfarande i väldigt god form.

Vem skulle inte vilja nå hans ålder och se ut så här?

via Good house keeping

Advertisement
Instagram / psiquiatriageriatrica

Instagram / psiquiatriageriatrica

Om man tittar på honom är det verkligen svårt att tro att han är 85 år gammal, men siffrorna talar för sig själva. Wang Deshun föddes i Kina år 1936. Mannen har gjort karriär inom filmvärlden, men drog till sig strålkastarna ännu mer när han debuterade på catwalken år 2015, när han var 79 år gammal. Vid det tillfället lämnade han publiken mållös, tack vare sin elegans och stil under catwalken. Inte bara verkar Wang hålla sig ung i sinnet, men även hans kropp skulle göra en 40-åring avundsjuk. Genom åren har den kinesiska skådespelaren och modellen bokstavligen format sin kropp. Idag, vid 85-års ålder, fortsätter han att ta hand om den och kan stolt visa upp resultatet.

Advertisement
Instagram / elite.714

Instagram / elite.714

Trodde du att livet tar slut när man blir 50 eller 60 år gammal? Wang är här för att visa dig att detta absolut inte är fallet! Det viktiga är att veta vad man vill förändra. Vill du förändra ditt liv? Börja träna på gym, börja äta en sund kost och underskatta inte din lycka, liksom träning. Det är på detta sätt som Wang återföddes när han var 50. Även efter bara 3 års konstant träning förändrades hans kropp på ett drastiskt sätt. Hemligheten, enligt hans mening, är bara en: beständighet.

Instagram / civannigah

Instagram / civannigah

Wang fortsätter att träna 4 timmar om dagen utan alltför stora ansträngningar och uppmanar dem som följer honom att inte ge upp. Även om det kan verka tröttsamt till en början är det viktiga att aldrig ge upp och verkligen tro på sina förmågor och på tanken att man förr eller senare kommer att nå det mål man har satt upp för sig själv. Och om någon som har nått 85-års ålder och verkligen är i denna fantastiska form säger det så...

Advertisement