Den här tjejen känner sig obekväm på grund av sitt ben som väger 50kg, men nu är hon en framgångsrik modell

sofia

01 Oktober 2022

Den här tjejen känner sig obekväm på grund av sitt ben som väger 50kg, men nu är hon en framgångsrik modell
Advertisement

Att acceptera sin kropp är inte lätt för många människor. Vissa särdrag som uppstår från födseln eller under utvecklingen kan skapa problem inte bara på det personliga planet utan också på det sociala planet. Detta gör att en del individer inte gillar sig själva för vad de är och försöker vara någon annan, de försöker ändra sitt sätt eller utseende för att behaga andra, utan att veta att denna väg oftast inte är den rätta. Som tur är lyckas dock många kvinnor och män förstå detta i tid och ge sig själva den chans de förtjänar i livet genom att acceptera sig själva.

Detta är vad som hände med personen vi nu vill berätta om, en ung kvinna som efter år av missnöje på grund av sitt utseende bestämde sig för att tycka om sig själv och genom att lägga ut sina bilder på internet är det som om hon hade ropat till hela världen "Det här är jag. Jag gillar mig själv och ingen har rätt att döma mig." Låt oss lära känna henne närmare.

via News 24

Advertisement
lymph.goddess23/Instagram

lymph.goddess23/Instagram

Mahogany Geter är en 24-årig kvinna som blev en webbstjärna efter att ha bestämt sig för att acceptera sin kropp för vad den är och på så sätt gå emot all negativ kritik eller bedömning som andra har gjort mot henne hela livet. Hon är född i Knoxville i Tennessee och hade en dröm sedan hon var barn: att bli modell. Synd bara att ett lymfödem - vilket är ett tillstånd där alla vätskor samlas på ett enda område i kroppen - har hindrat henne i flera år, vilket bara har gjort henne väldigt osäker.

Men lyckligtvis har ödet alltid några trevliga överraskningar i beredskap för var och en av oss och så var det även för henne.

lymph.goddess23/Instagram

lymph.goddess23/Instagram

Till en början, hämmad av sitt vänstra ben, som med sina 50 kg i vikt, visar sig vara mycket större än det högra, kände sig Mahogny inte bekväm i sin kropp.

"Som barn kände jag mig aldrig vacker, jag trodde att det här tillståndet var ett slags straff för mig - berättar tjejen - men med tiden insåg jag att det inte var så. I skolan retade de mig alltid och människor gör det än idag på internet, de säger så många oförskämda saker till mig, men jag har bestämt mig för att inte lyssna på dem längre."

Allt förändrades när hon träffade en person som hittade ett sätt att bygga upp sitt självförtroende. En dag när hon var på jobbet kom en fotograf fram till henne och frågade om han fick ta en bild på henne. Först trodde hon att det var ett skämt, men sedan tackade hon ja och detta var hennes steg in i modebranschen. Det var så hon lyckades förverkliga sin dröm.

Advertisement
lymph.goddess23/Instagram

lymph.goddess23/Instagram

"Jag skulle väldigt gärna vilja att min berättelse blev ett positivt exempel för dem som inte känner sig bekväma i sin kropp - förklarar hon - Jag har under mitt liv träffat många oförskämda människor, men också ett mycket stort antal främlingar som har stöttat och uppmuntrat mig". Precis som de tusentals följare som följer henne på sociala medier varje dag.

Vi hoppas att det verkligen kan bli så och att hon kan bli en inspiration för alla de människor som precis som denna vackra tjej är avgörande för att få världen att förvandlas till en vackrare plats, fri från bedömningar, kritik och negativitet. Det är förstås inte lätt och inget som kommer att ske över en natt, men att läsa liknande historier ger oss en extra knuff mot att tro att det faktiskt inte är helt omöjligt.

Vad tycker du?

Advertisement