x
En 40-årig kvinna får kritik för…
Hon spenderar 20.000 £ på plastikkirurgi för att hon vill hitta en kille, men är fortfarande singel sedan flera år tillbaka

En 40-årig kvinna får kritik för att hon klär sig för ungdomligt: "Det viktiga är att trivas med sig själv"

07 Juli 2021 • Av sofia
14.480
Advertisement

Finns det någon åldergräns när det gäller hur man bör klä sig? Det är säkert lämpligt att anpassa sig till olika sammanhang som på kontoret till exempel eller vid en universitetsexamen, rekommenderas det inte att dyka upp i baddräkt och flip-flop kanske, medan du kan låta fantasin flöda inför en utekväll med dina vänner och klä dig på det mest extrema sätten. En 39-årig kvinna tog dock upp frågan eftersom hon gillar att visa upp sig på sin TikTok-profil i kläder som många användare anser vara "för ungdomliga" för henne. Kort sagt, även om hon känner sig bekväm med vad hon bär, hävdar många användare att hon är för gammal och att vissa plagg därför är olämpliga. Själv tänker hon inte alls i de banorna och är angelägen om att låta hela världen få veta detta!


Tiffany, en 39-årig mamma från Florida, har många följare på sin TikTok-profil, men hon står också inför ett antal "hatare" som anklagar henne för att klä sig som en ung tjej medan hon istället som vuxen kvinna bör vara ett föredöme. Men är det möjligt att du redan vid 39 anses vara "gammal"? För att ge dig en uppfattning om de kommentarer som kvinnan fått om sitt utseende kommer här några exempel. Carolyn på TikTok kommenterade Tiffanys video så här: "Du är vacker, men hur gammal är du? Du verkar klä dig lite för ungdomligt." Tiffanys svar dröjde naturligtvis inte länge.

"Jag förväntade mig inte en sådan kommentar från en kvinna, jag förväntade mig det kanske från en man. Det är inte så att du behöver stilråd?" Svarade Tiffany, stolt över sitt utseende. Hon medger själv att hon ofta är utsatt för kritik från avundsjuka människor som säger att hon ser äldre ut än hon är. "Jag ska snart fylla 40, men vissa säger till mig att jag ser ut som 50", säger Tiffany om dem som är avundsjuka på hennes utseende.

Advertisement

Tiffanys slutliga budskap är dock mycket tydligt: ​​Oavsett hur gammal du är är det enda som räknas att du trivs med dig själv! Tiffany vill låta alla få veta detta genom sina sociala medier, där hon visar sig ha en energi och ett självförtroende som inte alla har: "Jag vill att alla kvinnor ska veta hur vackra de är!".

Kanske kan vi lära oss något av detta budskap snarare än att kritisera dem som förespråkar yttrandefrihet.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack